ΑΡΗΣ

Καρυπίδης σε παίκτες: "Κερδίστε και σας περιμένει πριμ"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης περπατάει στο Κλεάνθης Βικελίδης στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

O ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας του το Σάββατο (12/12) όπου μίλησε με τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/12, 19:30).

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (13/12, 19:30) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Θόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε στο Ρύσιο στην προπόνηση του Σαββάτου (12/12) ώστε να μιλήσει με τους παίκτες των κιτρίνων.

Μάλιστα, τούς τόνισε ότι είναι καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα λάβουν και πριν σε περίπτωση νίκη.

"Παίξτε για τους εαυτούς σας και τον κόσμο μας αύριο . Είστε καλύτεροι αποδείξτε το. Νικήστε και σας περιμένει και μεγάλο πριμ" ανέφερε συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

Στη συνέχεια εκτός από τους ποδοσφαιριστές, ο Καρυπίδης συνομίλησε και με τον προπονητή των κίτρινων, Άκη Μάντζιο. Ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 23 πόντους.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ