ΑΡΗΣ

Άρης: Παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας το ετήσιο τρισάγιο του Άλκη Καμπανού

Άρης: Παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας το ετήσιο τρισάγιο του Άλκη Καμπανού
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη στο ετήσιο τρισάγιο του Άλκη Καμπανού INTIME SPORTS

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη έδωσε το παρών στο ετήσιο τρισάγιο του Άλκη Καμπανού, καθώς σήμερα (1/2) συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του φιλάθλου των κίτρινων.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (1/2) από τη στυγερή δολοφονία του φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, από οπαδούς στο "όνομα" των ομάδων, με την οικογένεια των κίτρινων να μην τον ξεχνάει και να παρίσταται στο ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να αφήνει κεράκια στον αδικοχαμένο φίλαθλο του συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε την παρουσία της μέσα από ένα ποστάρισμα στα social media, το οποίο ανέφερε: "Δύο χρόνια συμπληρώνονται από τη μαύρη εκείνη μέρα που ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στυγνά.

Στη σημερινή θλιβερή επέτειο η οικογένεια του ΑΡΗ τέλεσε τρισάγιο για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου Άλκη στο σημείο που δολοφονήθηκε, στην οδό που έχει μετονομαστεί σε οδό Άλκη Καμπανού.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η ποδοσφαιρική μας ομάδα (τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και στελέχη), ανάβοντας ένα κερί στη μνήμη του.

ΑΛΚΗ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ...".

Δείτε εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Άρη Καμπανού για τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από τη δολοφονία του Άλκη:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ