ΑΡΗΣ

Άρης: Σαρωτικό rotation από Μάντζιο, βασικοί με Παναιτωλικό οι Φετφατζίδης και Ρόουζ

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη σε ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Γιάννης Φετφατζίδης με τη φανέλα του Άρη σε ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ | 10 Ιανουαρίου 2024 INTIME SPORTS

Η επικείμενη ρεβάνς με την ΑΕΚ για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ώθησε τον Άκη Μάντζιο να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα του, για τον αγώνα στο Αγρίνιο (14/01, 15:00, COSMOTE SPORT 2 HD) με τον Παναιτωλικό.

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (14/01, 15:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Άκη Μάντζιο να προχωράει σε εκτεταμένο rotation ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ που ακολουθεί την ερχόμενη εβδομάδα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός ενδεκάδας αρκετούς από τους λεγόμενους "βασικούς" για να τους δώσει ανάσες ενόψει του αγώνα με την Ένωση (οι Θεσσαλονικείς απέσπασαν 0-0 στην "OPAP Arena"), με τους Φετφατζίδη, Ρόουζ, Μενέντες και Φατόρε να είναι μερικοί από εκείνους που βρήκαν θέση στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα στο Αγρίνιο.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως σε σχέση με τον αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο κόντρα στην Ένωση, ο Μάντζιος διατήρησε μόνο δύο παίκτες στο αρχικό σχήμα της ομάδας του: τους Μπράμπετς και Τζούρασεκ.

Η ενδεκάδα του Άρη: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Παναγίδης, Φετφατζίδης, Μενέντες, Σαμόρα

Στον πάγκο των αναπληρωματικών κάθονται οι: Κυριαζής, Δεληζήσης, Γκαρθία, Σαβέριο, Νταρίντα, Πάβιτσιτς, Μοντόγια, Αγοραστός, Σουλεϊμάνοφ

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ