ΑΡΗΣ

Άρης: Τα χρήματα με τα οποία αποχωρεί από το Europa Conference League

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με την Ντινάμο Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2023-2024 στην "Τζιουλέστι Αρένα", Βουκουρέστι | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με την Ντινάμο Κιέβου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2023-2024 στην "Τζιουλέστι Αρένα", Βουκουρέστι | Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ύστερα από την ήττα του από την Ντινάμο Κιέβου στη Ρουμανία. Με τι χρήματα αποχωρεί από την Ευρώπη.

Ο αποκλεισμός του Άρη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, τον στέλνει πρόωρα πίσω στις ελληνικές υποχρεώσεις του.

Οι "κίτρινοι" έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκατομμύρια ευρώ από την πρόκριση στη φάση των ομίλων και αποχωρούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ελάχιστα χρήματα.

Η UEFA δίνει από 100.000 ευρώ για κάθε μία προκριματική φάση που συμμετείχαν κι έτσι οι Θεσσαλονικείς αποχαιρετούν τη διοργάνωση με μόλις 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι αν είχαν προκριθεί στα playoffs και αποκλείονταν από την Μπεσίκτας θα έπαιρναν ακόμη 750.000. Αν δεν προκρίνονταν στη φάση των ομίλων, θα είχαν εξασφαλίσει μίνιμουμ 4.000.000 που θα μπορούσαν να διπλασιάσουν με νίκες ή προκρίσεις.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ