ΑΡΗΣ

Άρης: Τακτική ενόψει ΑΕΚ, αμετάβλητο το απουσιολόγιο

Άρης: Τακτική ενόψει ΑΕΚ, αμετάβλητο το απουσιολόγιο
Ο Άκης Μάντζιος INTIME SPORTS

Με μια προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (4/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ με τον Άκη Μάντζιο να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (4/12) με αντίπαλο τον Άρη για την ΑΕΚ συνεχίστηκε με μια προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το πρωί της Παρασκευής (1/12). Ο Άκης Μάντζιος έδωσε έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ένωση.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν είδε κάποια επιστροφή με το απουσιολόγιο να μένει αμετάβλητο και πλέον οι πιθανότητες κάποιων εκ των τραυματιών να προλάβει το ματς της Δευτέρας έχουν μειωθεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής.

Οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Μάνου Γκαρθία, Φράνκο Φεράρι και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν και σήμερα τα δικά τους προγράμματα.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (04/12, 21:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League»".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ