ΑΡΗΣ

Άρης: Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Μορόν για να ολοκληρωθεί η ανανέωση συμβολαίου του Ισπανού

Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ απέναντι στη Λαμία για τον Άρη
Ο Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ απέναντι στη Λαμία για τον Άρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τη Δευτέρα (21/10) ο ατζέντης του Λορέν Μορόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της οριστικής συμφωνίας μεταξύ της πλευράς του Ισπανού και του Άρη για ανανέωση συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές μέχρι το 2027.

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η ανανέωση του συμβολαίου του Λορέν Μορόν με τον Άρη, μία συμφωνία που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των "κίτρινων", καθώς το φιξ ποσό σε βάθος τριετίας φτάνει τα 2.400.000 ευρώ (700+800+900.000), χωρίς σε αυτό το νούμερο να περιλαμβάνονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η άφιξη του ατζέντη του Ισπανού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Η εν λόγω άφιξη αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (21/10), με τη διοίκηση του Άρη να δείχνει πόσο θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος και πρώτο φέτος μετά από επτά αγωνιστικές με έξι γκολ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε τον Μορόν το καλοκαίρι του 2023 με ελεύθερη μεταγραφή από την Μπέτις, ενώ στον έναν και πλέον χρόνο που αγωνίζεται με τον Άρη έχει σκοράρει 27 τέρματα σε 52 συμμετοχές.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ