ΑΡΗΣ

Άρης: Το δίλημμα στα αριστερά, ο Ντιόπ και ο παράγοντας Πάλμα

Ο Λουίς Πάλμα
Ο Λουίς Πάλμα EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης θα ψάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, σε μία περίοδο που η ομάδα χρειάζεται την αυτοπεποίθηση που θα της δώσουν οι τρεις βαθμοί. Ο Απόστολος Τερζής θα είναι στο πάγκο των Κίτρινων μετά την αποχώρηση του Χερμάν Μπούργος.

Τα φώτα της 3ης αγωνιστικής είναι στραμμένα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (04/09, 21:30, NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24) στο Κλ. Βικελίδης.

Οι κίτρινοι με τον Απόστολο Τερζή στον πάγκο τους, ο οποίος ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, μετά την απόλυση του Χερμάν Μπούργος θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες και τους τρεις βαθμούς, που θα δώσουν στην ομάδα αυτοπεποίθηση.

Αυτή μάλιστα, θα είναι η τρίτη φορά που ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής κόντρα στον Δικέφαλο, με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια να αναδεικνύονται ισόπαλα.

Ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα πριν υποδεχθεί τον νέο προπονητή

Ο Άρης προέρχεται από τη βαριά ήττα κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-1, που οδήγησε και στο τέλος της συνεργασίας του συλλόγου με τον Μπούργος. Έτσι, στην πραγματικότητα θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά το "χαστούκι" στο Αγρίνιο, πριν υποδεχτεί τον νέο του προπονητή.

Η ανάγκη των τριών βαθμών είναι μεγάλη, γι' αυτό ο Τερζής δούλεψε περισσότερο το κομμάτι της τακτικής στο πρόγραμμα και προετοίμασε τους παίκτες μέσα σε ένα πιο ορθολογικό πλαίσιο.

Με δεδομένες τις αδυναμίες σε επίπεδο τακτικής και σε φυσική κατάσταση, οι κίτρινοι θα αποφύγουν τα ρίσκα, ώστε να ισορροπήσουν τα κενά τους αμυντικά και παράλληλα να αξιοποιήσουν τους χώρους που θα τους δώσει ο ΠΑΟΚ.

Το δίλημμα στα αριστερά, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση του Πάλμα

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι τα πρόσωπα που θα επιλέξει ο Τερζής, κυρίως σε τρεις θέσεις όπου όλα παραμένουν ανοικτά. Στα αριστέρα της άμυνας υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Μαζικού-Πίρσμαν, στα χαφ ο Ντιόπ διεκδικεί με τον Νταμπό τη θέση δίπλα στον Ντουκουρέ, ενώ στην επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Πάλμα, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή.

Εάν δεν μπει ο Ονδουριανός, τότε ένας εκ των Ματέο ή Καμάτσιο θα πάρει θέση στη μία πλευρά, με τον Μαντσίνι στην άλλη και τον Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι. Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο και Μπράμπετς αναμένεται να συμπληρώσουν τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ