ΑΡΗΣ

Άρης: Το σχέδιο των κιτρίνων για το νέο γήπεδο

Το Κλεάνθης Βικελίδης
Το Κλεάνθης Βικελίδης INTIME SPORTS

Ο Άρης έχει έχει καταθέσει το πλάνο του για την κατασκευή νέου γηπέδου, με τη μεταφορά του Κλεάνθης Βικελίδης στην έκταση του ΟΑΕΔ στην Πυλαία.

Ο Άρης εργάζεται πάνω στο πρότζεκτ κατασκευής νέου γηπέδου. Ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει σε μία πρόταση, η οποία έχει κατατεθεί στην Κυβέρνηση και μάλιστα έχει μεταφθερθεί από τον ίδιο τον Θεόδωρο Καρυπίδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά σε μία μεγάλη πολεοδομική παρέμβαση. Οι κίτρινοι συγκεκριμένα έχουν προτείνει την μετεγκατάσταση του Κλεάνθης Βικελίδης από την περιοχή του Χαριλάου στην έκταση του ΟΑΕΔ στην Πυλαία.

Όμως θα πρέπει πρώτα αυτή η έκταση να έχει αποκτηθεί από το ελληνικό Δημόσιο. Στο Χαριλάου προτείνεται να δημιουργηθεί ένας κοινόχρηστος χώρος πρασίνου.

Η χρηματοδότηση θα προκύψει από δύο πηγές. Πρώτον, την ίδια την αξία αποζημίωσης της ιδιοκτησίας του Άρη στου Χαριλάου (γη και γήπεδο), ώστε να γίνει χώρος πρασίνου.

Δεύτερον, από το ελληνικό Δημόσιο που θα καλύψει μόνο το επιπλέον κόστος διασφαλίζοντας για τους πολίτες την δημιουργία δύο σημαντικών χώρων πρασίνου και αναψυχής στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ