STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άρης - Βόλος 4-3: Χορταστικό θέαμα στο Κλ. Βικελίδης στο ντεμπούτο του Ιτούρμπε

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Άρης νίκησε με 4-3 στο Κλεάνθης Βικελίδης σε φιλική αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Ντεμπούτο για τον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε

Ο Άρης αναμετρήθηκε με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης σε φιλική αναμέτρηση, ενόψει της έναρξης της νέας Super League Interwetten. με τους "κίτρινους" να επικρατούν με 4-3 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο ντεμπούτο του Ιτούρμπε.

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, με την πρώη καλή στιγμή να σημειώνεται στο 7ο λεπτό από πλευράς Βόλου, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ντένις. Ένα λεπτό μετά, η προσπάθεια του Γκάμα μέσα από την περιοχή είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 20' οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ από τα και ο Φαμπιάνο πετάχτηκε προ του Γκιουλέν και έδωσε το προβάδισμα στους κίτρινους, με τον Κλέιμαν να μην μπορεί να αντιδράσει.

Επτά λεπτά μετά, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Γκάμα έδωσε στον Μπερτόγλιο, αυτός έψαξε τον Μάνο, ωστόσο η παρέμβαση του Μπαρτόλο, έστρωσε την μπάλα στον Αργεντινό και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Βόλος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και κατάφερε να ισοφαρίσει σε διάστημα τριών λεπτών. Αρχικά μείωσε στο σκορ στα 43' με τον Πουρίτα. Ο Ρεγκατέν έκανε τη μπαλιά στην πλάτη του Λούμορ, ο Πουρίτα πρόλαβε τον Ντένις στην έξοδο και από κοντά μείωσε σε 2-1.

Το γκολ της ισοφάρισης (2-2) ήρθε στο πρώτο λεπτό ρων καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Ντένις έκανε λάθος πάσα στον Φαμπιάνο, ο Μπαρτόλο έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Βραζιλιάνο κίπερ με ωραίο τελείωμα.

Στην επανάληψη, ο Άρης βρήκε γρήγορα γκολ και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, χάρη στην εύσοτχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο, σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Στο 54' οι κίτρινοι βρέθηκαν κοντά στο να σημειώσουν και τέταρτο γκολ. Ο Μαντσίνι κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, ο Εντιαγέ αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι, με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Οι κίτρινοι είχαν και άλλες καλές στιγμές για ένα τέταρτο γκολ, ωστόσο οι προσπάθειες του Γκαρσία στο 60΄και του Μαντσίνι στο 67' πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Στο 76΄έγινε μια από τις σημαντικότερες στιγμές στο παιχνίδι, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Χοσέ Μανουέλ Ιτούρμπε, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μπερτόγλιο.

Ο Βόλος έκανε το 3-3 στο 80'. Ο Σάκιτς έκανε λάθος εκτίμηση και έχασε τον Μπαρτόλο ο οποίος έκανε την κάθετη πάσα στον νεαρό Τερεζίου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 4-3.

Το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Άρης ανέκτησε για μια ακόμα φορά το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματίγια, καθώς ο Κούζντρα σταμάτησε με το χέρι το σουτ που επιχείρησε τον Ισπανό χαφ, με τον διαιτητή να υποστηρίζει την εσχάτη των ποινών.

Το τελικό σκορ έμεινε μέχρι το τέλος με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να έχουν ένταση στο τέλος, ωστόσο τα πάντα σταμάτησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Άρης:Ντένις, Σούντγκρεν, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Εντιαγέ, Σάσα, Γκάμα , Μπερτόγλιο, Γκαρσία, Μάνος

Βόλος:Κλέιμαν, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Φερνάντες, Φερράρι, Γκουλέν, Ζαν – Πιέρ Ρινέρ, Ρεγκατίν, Ρομέρο, Πουριτά, και Τσοκάνης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ