ΑΡΗΣ

Άρης: Υπογράφει στη Σερίφ Τιρασπόλ ο Φελίπε Μπρούνο

Ο Φελίπε Μπρούνο με τη φανέλα του Άρη
Ο Φελίπε Μπρούνο με τη φανέλα του Άρη PHOTO CREDITS: INTIME

Η Σερίφ Τιρασπόλ συνεχίζει να "ψωνίζει" από Ελλάδα, καθώς είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Φελίπε Μπρούνο, ο οποιός είναι ήδη στη Μολδαβία, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο Φελίπε Μπρούνο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη και να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερίφ Τιρασπόλ, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη Μολδαβία προκειμένου να ολοκληρώσει τις υπόλοιπες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στη Σερίφ ο Μπρούνο θα συναντήσει τον Γιώργο Αθανασιάδη και τον Δημήτρη Κολοβό, οι οποίοι την περσινή σεζόν αγωνίζονταν στη Super League Interwetten για λογαριασμό της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα.

Ο Μπρούνο αγωνίστηκε στον Άρη για μισή σεζόν, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Με τους Θεσσαλονικείς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 16 φορές, δίχως να πετύχει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ. Στην Ελλάδα εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Άρη έχει αγωνιστεί και με τον Ατρόμητο.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ