ASTERAS AKTOR

"Αρκάδες" οι Ροτζέριο, Ρούμπιλ και Αράς

"Αρκάδες" οι Ροτζέριο, Ρούμπιλ και Αράς
ροτζέιρο

Τους Ροτζέιρο, Ρούμπιλ και Αράς ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Ενίσχυση και στο τεχνικό τιμ. Ξεκίνησαν τα διαρκείας

Οι πρώτες κινήσεις του Αστέρα στο μεταγραφικό παζάρι είναι γεγονός. Οι Αρκάδες έκαναν τρεις σημαντικές κινήσεις, ανακοινώνοντας μετά από δύο χρόνια τον Ροτζέριο Μάρτινς, ενώ παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση των Γκόραν Ρούμπιλ και Σαλίμ Αράς.
Ο Ροτζέριο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1984 στην Ουμπεράμπα της Βραζιλίας και είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης, συνδέοντας το όνομα του με τις ανόδους από την Γ’ Εθνική μέχρι τη Σούπερ Λίγκα και την πρώτη χρονιά σε αυτήν σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ του Αστέρα στην κορυφαία εθνική κατηγορία εναντίον του Παναθηναικού. Με τον Αστέρα μετράει 70 συμμετοχές σε αγώνες εθνικών κατηγοριών σημειώνοντας 13 γκολ.

Την σαιζόν 2008-09, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τον Εργοτέλη στη Σούπερ Λίγκα και στην σαιζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμβάλλοντας σημαντικά για την άνοδο του στη Σούπερ Λίγκα με 18 τέρματα.

Ο Αράς γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1982 στη Μασσαλία, αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας. Ο Αράς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στη Μαρσέιγ, το Στρασβούργο (με το οποίο πανηγύρισε το Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2005), την Τουλούζ, τη Ρεμς, τη Μπαστιά, ενώ τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Ρούμπιλ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1981 στο Σλαβόνσκι της Κροατίας, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στη μέχρι σήμερα καριέρα του έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα των Ναντ, Λαβάλ, Σονάν Μπελμάρ, Ριέκα, Χάιντουκ.

Μεταγραφές και στο τεχνικό τιμ



Η ενίσχυση του Αστέρα δεν σταματά μόνο στο ρόστερ, αφού όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη θα υπάρξουν δύο νέα πρόσωπα στο τεχνικό τιμ.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Κοτσοβός, θα είναι ο βοηθός προπονητή και ο Γιώργος Πήδουλας που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας.

Ο Κοτσοβός είναι 43 ετών και πέρσι ήταν σκάουτερ στη Λάρισα, ενώ παλιότερα είχε τον ίδιο ρόλο και στον Πανιώνιο. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, στον Παναρκαδικό και για πολλά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ η προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει θητεία στον Ατρόμητο και τον Φωστήρα. Έχει δίπλωμα προπονητή κατηγορίας UEFA PROFESSIONAL.

Ο Γιώργος Πήδουλας έχει περάσει από την ΑΕΚ την εποχή που ήταν προπονητής ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ, όπου ήταν αρμόδιος και για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Έχει συνεργαστεί ακόμα με τον Ατρόμητο και τον Εθνικό.

Ξεκίνησε η διάθεση των διαρκείας

Κατά τ' άλλα, την Τρίτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και πολλοί φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν από την πρώτη ημέρα κιόλας, ανανεώνοντας το εισιτήριο τους. Σημαντικό ρόλο στην ικανοποιητική κίνηση έπαιξε και η απόφαση της διοίκησης να χαμηλώσει τις τιμές εισιτηρίων, προσελκύοντας περισσότερο κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά 12.00-19.00 από την μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο και από τη Δευτέρα 31 Μαΐου και στο ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο που θα λειτουργεί στην Πλατεία Πετρινού.




















TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ