THE SHOW MUST GO ON LIVE

Αρναούτογλου στο Show Must Go On: "Ενορχηστρωμένος πόλεμος κατά Χιμένεθ"

Ο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Super League Interwetten
Ο Χιμένεθ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στα playoffs της Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μίλησε για σκιές πολέμου στην πλάτη του Μανόλο Χιμένεθ από τον περίγυρο της ΠΑΕ και μερίδα του Τύπου που άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό για να στρέψει αλλού τις ευθύνες της αποτυχημένης σεζόν.

Μιλώντας στην εκπομπή του SPORT 24 "The Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εξήγησε γιατί πιστεύει ότι όλο αυτό που στήθηκε γύρω από τον Ισπανό προπονητή είναι άδικο και αποπροσανατολιστικό.

"Στον Χιμένεθ έχει γίνει ένας πόλεμος ο οποίος, όπως εγώ πιστεύω, εκτός από άδικος είναι και ενορχηστρωμένος. Μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάνεις ότι τον Γενάρη όλοι τον αποθέωναν. Το έβλεπα να γίνεται, εγώ που ξέρω να διαβάζω και να καταλαβαίνω πίσω από τις γραμμές, μάλιστα και από εκείνους που τον είχαν μόνιμα στο στόχαστρο, ακόμα και τη σεζόν που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα.

Ξαφνικά τον Φεβρουάριο, το μπιφτέκι γύρισε πάλι. Ξέχασαν όλοι αυτοί, όταν άρχισαν τα άσχημα αποτελέσματα και αφού είχε χάσει βασικό κορμό λόγω τραυματισμών, ότι δεν είχε την παραμικρή στήριξη από τη διοίκηση, ότι έφυγε ο Λιβάγια χωρίς να αντικατασταθεί, ότι ακόμα και για τον κακό Ινσούα που αποχώρησε, δεν του έφεραν άλλον αριστερό μπακ, ότι του πήραν έναν δεξιό μπακ που τώρα θέλουν να τον δώσουν πίσω, ότι έχανε τον έναν παίκτη πίσω από τον άλλον.

Και μιλάμε για βασικούς παίκτες, από μυϊκούς τραυματισμούς επειδή η δουλειά του προηγούμενου είχε γίνει στο πόδι. Εγώ πιστεύω ότι ο πόλεμος αυτός ήταν κατευθυνόμενος. Και όχι, δεν θεωρώ ότι ήταν από τον Μελισσανίδη αλλά από τον περίγυρο, είναι πολλοί αυτοί που διαφωνούσαν με την επιστροφή του τον περασμένο Ιανουάριο και με την ικανότητα να επηρεάζουν τον Τύπο".

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση προπονητή τη χειρίζεται μόνος του ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ενώ έχει υπάρξει ήδη μια συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εδώ ολόκληρη η σημερινή εκπομπή του "The Show Must Go On":

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ