ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αρνήθηκε το... χρυσάφι ο Μέσι

Αρνήθηκε το... χρυσάφι ο Μέσι

Διαβάστε το αστρονομικό ποσό που προσέφερε στον Λιονέλ Μέσι ρωσικός σύλλογος λίγο προτού υπογράψει ο Αργεντινός νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Δεν πρέπει να είναι λίγες οι προτάσεις που έχουν γίνει στον Λιονέλ Μέσι και δεν έχουν βγει ποτέ στη δημοσιότητα τουλάχιστον τη στιγμή που κατατέθηκαν.

Μία από αυτές έγινε προ μηνών από ρωσικό σύλλογο και έγινε γνωστή πολύ μετά μέσω δημοσιεύματος της "Mundo Deportivo".

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του πατέρα του, Χόρχε, με την Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του ο Αργεντινός δέχτηκε μία κρούση από ρωσικό σύλλογο. Συνολικά ο Μέσι μαζί με τα μπόνους θα έπαιρνε τη σεζόν 30 εκατομμύρια ευρώ και το συμβόλαιό του θα ήταν τριετές.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ο Μέσι συμφωνούσε η μεταγραφή δε θα ήταν εύκολο να ολοκληρωθεί δεδομένου ότι ο 25χρονος είχε ούτως ή άλλως τότε συμβόλαιο ως το 2016. Η ρωσική ομάδα, όμως, ήταν διατεθειμένη να πληρώσει και τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, ήτοι 250 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μέσι, πάντως, έδειξε για μία ακόμη φορά την αγάπη του και την αφοσίωσή του στους "μπλαουγκράνα" κλείνοντας τα αφτιά του στις σειρήνες και υπογράφοντας στην ομάδα με την οποία έχει πανηγυρίσει τα πάντα. Συν τοις άλλοις, στόχος του είναι να κατακτά συνεχώς τρόπαια και να αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο, κάτι που δε θα μπορούσε να του προσφέρει η εκάστοτε ρωσική ομάδα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ