ΤΣΕΛΣΙ

Αρνητικά ρεκόρ για Τσέλσι και Μπενίτεθ

Αρνητικά ρεκόρ για Τσέλσι και Μπενίτεθ

Διαβάστε για το αρνητικό ρεκόρ που έσπασε η Τσέλσι μετά την ήττα της από τη Γουέστ Χαμ, τον Ράφα Μπενίτεθ που ήδη... γράφτηκε στην ιστορία των "μπλε" και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς που είδε την ομάδα του να χάνει για πρώτη φορά από τα "σφυριά".

Το χειρότερο σερί επί εποχής Ρομάν Αμπράμοβιτς τρέχει στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι έχουν επτά παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά και την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, γεγονός που όχι μόνο τους έριξε από την κορυφή, αλλά τους άφησε 10 βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας την υπόθεση τίτλος να ξεθωριάζει.

Το μεγαλύτερο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων που είχε ως τώρα η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν αυτό των έξι παιχνιδιών χωρίς νίκη επί Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός είχε δει τον Νοέμβριο του 2010 την ομάδα του να χάνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με 3-0 από τη Σάντερλαντ και να σημειώνει ξανά νίκη στις 29 Δεκεμβρίου επί της Μπόλτον με 1-0.

Ωστόσο, αυτό ξεπεράστηκε αφού οι "μπλε" έφτασαν τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη, ένα σερί που άρχισε από τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο γήπεδό τους (2-3). Σε αυτό το χρονικό διάστημα, μάλιστα, έχουν μόνο μία νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αυτή επί της Σαχτάρ, η οποία ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αρνητικά ρεκόρ για Τσέλσι και Μπενίτεθ

Αρνητικό σερί έγραψε και ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος έγινε ο πρώτος προπονητής επί εποχής Ρομάν Αμπράμοβιτς που δεν έχει νίκη μετά τα τρία πρώτα του παιχνίδια στην Τσέλσι. Ο Ισπανός μετά τις λευκές ισοπαλίες με Μάντσεστερ Σίτι και Φούλαμ γνώρισε την πρώτη του ήττα και ξεπέρασε τον Αβραάμ Γκράντ. Συν τοις άλλοις, μόνο οι δυο τους και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο είχαν ήττα σε ένα από τα τρία πρώτα τους παιχνίδια ως τεχνικοί των "μπλε".

Τέλος, ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως η Τσέλσι ηττήθηκε για πρώτη φορά από τη Γουέστ Χαμ με ιδιοκτήτη τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, αφού η τελευταία νίκη των "σφυριών" επί των συμπολιτών τους είχε έρθει τον Μάιο του 2003, λίγο πριν αγοραστούν οι "μπλε" από τον Ρώσο μεγιστάνα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ