ΑΡΗΣ

Αρνητικός ο Κατσιαούνης

Αρνητικός ο Κατσιαούνης
INTIME SPORTS

Μετά τους Σταύρο Λαμπριάκο και Παναγιώτη Στεφανίδη και ο Αλέκος Κατσιαούνης από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης είναι αρνητικός στο να συμμετάσχει στην διοίκηση Πρωτοδικείου

Και ο Αλέκος Κατσιαούνης είναι αρνητικός μετά τους Σταύρο Λαμπριάκο και Παναγιώτη Στεφανίδη από την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης είναι αρνητικός στο να συμμετάσχει στην διοίκηση Πρωτοδικείου.

Μία εξέλιξη που προέκυψε σύμφωνα με την γνωστοποίηση της του Κατσιαούνη στην διοίκηση της Κοινωνίας Μελών Άρη αλλά είναι θετικός και θέλει να ασχοληθεί ενεργά με το αγωνιστικό τμήμα του Άρη.

Μία αλλαγή στάσης από τον Κατσιαούνη που είχε διαφανεί από τις αρχές της εβδομάδας και τελικώς επιβεβαιώθηκαν από την επίσημη ενημέρωση από πλευράς του στην Κοινωνία Μελών Άρη.

Σε αυτήν εξέφρασε την επιθυμία του παρόντος και του ιδίου να παραμείνει ως έχει το διοικητικό σχήμα με τους Ζαμπέτα, Λαμπριάκο και Στεφανίδη μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για το άρθρο 99.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι πως η απόφαση του Κατσιαούνη θα δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα της συγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου που θα αποτελέσει την Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ Άρης αν και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά.

Εν των μεταξύ το προηγούμενο διήμερο η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης κέρδισε χρόνο στις υποθέσεις των Ρονάλντο Γκιάρο και Ευθύμη Κουλουχέρη που ορίστηκαν για την 12η και 20η Νοεμβρίου αντίστοιχα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ