ΑΡΗΣ

Άρωμα Τσέζαρεκ εν όψει Εργοτέλη

Άρωμα Τσέζαρεκ εν όψει Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έπαιξε στον οικογενειακό διπλό με την Κ-20 του Άρη και μάλιστα σκόραρε, χαροποιώντας τον Σάκη Τσιώλη εν όψει Εργοτέλη

Το οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Άρη και την Κ-20 είχε κεντρικό του πρόσωπο τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κροάτης επιθετικός όχι απλώς αγωνίστηκε αλλά σκόραρε κιόλας δείχνοντας στον Σάκη Τσιώλη ότι έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει.

Ένα δείγμα γραφής που φανερώνει ότι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη εκτός του Βικτοράς Γιάκομπ και των νεαρών Αγγελούδη και Τοπούζη μπορεί να υπολογίζει και στον Τσέζαρεκ για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" την επόμενη Κυριακή για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Κατά τα άλλα στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού οικογενειακού διπλού που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οι... μεγάλοι σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 120 λεπτών (3 σαραντάλεπτα) κέρδισαν με 4-1 με σκόρερ τους Γιάκομπ, Ουμπίδες, Τσέζαρεκ και Νέτο, ενώ για την Κ20 σκόραρε ο Ζυγκερίδης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Νέρι Καστίγιο που πλέον ξεκίνησε τρέξιμο και ανεβάζει ρυθμούς εν όψει του τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League δεδομένης της απουσίας του στο "Παγκρήτιο".

Απουσία που έχει να κάνει με την αποβολή του διεθνή Μεξικανού επιθετικού στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα που είχε σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Στο οικογενειακό διπλό ο Τσιώλης δεν είχε στην διάθεσή του τους Τόχα και Γιαννιώτα που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα που δέχθηκε στην προχθεσινή προπόνηση και ο δεύτερος από ισχιαλγία. Όπως φυσικά και τον τραυματία Μιχάλη Σηφάκη.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από το πρωί της Δευτέρας μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο".

Με τον Χαβιέρ Ουμπίντες να βρίσκει δίχτυα και τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ να δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, η ανδρική ομάδα του Άρη νίκησε την αντίστοιχη ομάδα Κ-20 με 4-1, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ