PREMIER LEAGUE

Άρσεναλ - Άστον Βίλα 0-3: Πάρτι στο Λονδίνο για τους βίλανς

Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ του με την Άστον Βίλα κόντρα στην Άρσεναλ σε ματς για την Premier League
Ο Όλι Γουότκινς πανηγυρίζει γκολ του με την Άστον Βίλα κόντρα στην Άρσεναλ σε ματς για την Premier League AP PHOTO/ALASTAIR GRANT,A POOL

Με ηγέτη τον Όλι Γουότκινς που σκόραρε δις, η Άστον Βίλα πήρε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Άρσεναλ στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Premier League (VIDEOS).

Στο άδειο (ελέω κορονοϊού) Emirates η Άστον Βίλα έστησε τρικούβερτο πάρτι το βράδυ της Κυριακής για την 8η αγωνιστική της Premier League, με την ομάδα του Ντιν Σμιθ να θυμίζει την ομάδα που πριν λίγο καιρό θριάμβευε με το εξωπραγματικό 7-2 εντός έδρας της Λίβερπουλ και να φιλοδωρεί αυτή τη φορά με τρία γκολ στο Λονδίνο την Άρσεναλ.

Οι βίλανς κατάφεραν να προηγηθούν στο 25' με αυτογκόλ του Σάκα, με το δεύτερο ημίχρονο να βρίσκει τους παίκτες του Αρτέτα παγιδευμένους και χωρίς ιδέες και τους φιλοξενούμενους να χτυπούν δύο φορές στην κόντρα έχοντας ως αιχμή του δόρατος τον Όλι Γουότκινς.

Στο 72' έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του όταν σκόραρε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή αξιοποιώντας εκπληκτικό γύρισμα της μπάλας του Μπάρκλεϊ από τα αριστερά ενώ τρία λεπτά μετά εκτέλεσε τον Λένο με σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή (ασίστ ο Γκρίλις) και έγραψε το τελικό 3-0 με το 6ο του γκολ στη φετινή Premier League.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Βίλα έφτασε τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2010 ενώ στον αντίποδα η Άρσεναλ για πρώτη φορά μετά το 2016 δεν βρήκε δίχτυα σε δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί η ήττα των κανονιέρηδων με 1-0 από την Λέστερ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Τίρνι, Μπεγερίν, Παρτέι (46' Θεμπάγιος), Ελνένι, Σάκα, Ουίλιαν (65' Πεπέ), Λακαζέτ (65' Ενκέτια), Ομπαμεγιάνγκ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίζ, ΜακΓκιν, Τρεζεγκέ (88' Ελ-Γκάζι), Μπάρκλεϊ, Γκρίλις, Γουότκινς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Μπράιτον - Μπέρνλι 0-0

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 2-0 (7' Άνταμς, 82' Άρμστρονγκ)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3 (19' Μπερνάρντ / 25', 36' Φερνάντες, 90+5' Καβάνι)

Κρίσταλ Πάλας - Λιντς 4-1 (12’ Νταν, 22’ Εζέ, 42’ αυτ. Έλντερ Κόστα, 70’ Αγιού – 27’ Μπάμφορντ)

Τσέλσι - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 4-1 (23' Άμπραχαμ, 34' Τσίλγουελ, 77' Τιάγκο Σίλβα, 80' Βέρνερ / 9' ΜακΓκόλντρικ)

Γουέστ Χαμ - Φούλαμ 1-0 (90+1' Σούτσεκ)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Γουέστ Μπρομ - Τότεναμ 0-1 (88' Κέιν)

Λέστερ - Γουλβς 1-0 (15' πεν. Βάρντι)

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-1 (31' Ζεσούς / 13' πεν. Σαλάχ)

Άρσεναλ - Άστον Βίλα 0-3 (25' αυτ. Σάκα, 72' 75 Γουότκινς)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ