ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε νοκ άουτ ματς στο Emirates

Arsenal players stand on the pitch during the penalty shootout during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Arsenal and Sporting CP at the Emirates stadium in London, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Arsenal players stand on the pitch during the penalty shootout during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Arsenal and Sporting CP at the Emirates stadium in London, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η Άρσεναλ για πέμπτο διαδοχικό νοκ άουτ ματς στο Europa League δεν κατάφερε να επικρατήσει στο Emirates. Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι τρεις που έχουν περάσει από την έδρα της

Η Σπόρτινγκ είχε για ήρωα τον Αντόνιο Αδάν και οδήγησε το ζευγάρι με την Άρσεναλ στα πέναλτι, παίρνοντας τη νίκη με 5-3 και προχωρώντας στα προημιτελικά του Europa League.

Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική φορά που οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να επικρατήσουν σε νοκ άουτ ματς της συγκεκριμένης διοργάνωσης παίζοντας στην έδρα τους.

Η αρχή έγινε το 2020 με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 2-1 με τον Ελ Αραμπί να τους δίνει την πρόκριση στο 119'. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ο ίδιος παίκτης που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Η... κατάρα συνεχίστηκε με την Σλάβια Πράγας και τη Βιγιαρεάλ πριν η Σπόρτινγκ προσθέσει το όνομά της στη λίστα το βράδυ της Πέμπτης.

Τα αποτελέσματα της Άρσεναλ στα τελευταία πέντε νοκ άουτ ματς στο Emirates

  • Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2
  • Άρσεναλ - Ολυμπιακός 0-1
  • Άρσεναλ - Σλάβια Πράγας 1-1
  • Άρσεναλ - Βιγιαρεάλ 0-0
  • Άρσεναλ - Σπόρτινγκ 1-1 (5-3 πεν)
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ