ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Έκανε δικό της με αγορά τον Ράγια

Arsenal's goalkeeper David Raya celebrates after his teammate Leandro Trossard scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, May 12, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Arsenal's goalkeeper David Raya celebrates after his teammate Leandro Trossard scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at the Old Trafford Stadium in Manchester, England, Sunday, May 12, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Νταβίντ Ράγια έκανε εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Άρσεναλ ως δανεικός και οι Λονδρέζοι δεν άφησαν την ευκαιρία που είχαν να τον κάνουν δικό τους να πάει χαμένη, ανακοινώνοντας την Τετάρτη (4/7) την οριστική μεταγραφή του από την Μπρέντφορντ.

Μετά από τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2023 για τον αποκτήσει ως δανεικό από την Μπρέντφορντ, η Άρσεναλ προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ράγια, αποκτώντας τον με κανονική μεταγραφή από τη συμπολίτισσά της έναντι του ποσού των 31,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Κίνηση που κρίθηκε επιβεβλημένη από πλευράς κανονιέρηδων από τη στιγμή που ο 28χρονος Ισπανός κίπερ ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της στην Premier League (2η) και στο Champions League (έφτασε στους 8), κρατώντας μάλιστα 16 φορές ανέπαφη την εστία του στο πρωτάθλημα και 20 συνολικά σε 41 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις.

"Μετά από έναν χρόνο ως δανεικός, μπορώ να πω οριστικά ότι θα είμαι παίκτης της Άρσεναλ για τα επόμενα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος για να δω τι θα φέρει το μέλλον αλλά ζω πάντα για να απολαμβάνω το παρόν.

Το να είμαι εδώ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξη που μου δώσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν", τόνισε στην ιστοσελίδα της Άρσεναλ ο Ράγια, με τον Μικέλ Αρτέτα να υπογραμμίζει:

"Ο Νταβίντ μάς έδειξε την περασμένη σεζόν πόσο σημαντικός παίκτης είναι για εμάς και είμαστε ικανοποιημένοι που είναι τώρα επίσημα παίκτης μας.

Συνιστά μία μεγάλη παρουσία στα αποδυτήρια και χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ