ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Επανήλθε με δεύτερη πρόταση για τον Ενκέτια η Μαρσέιγ

Arsenal's Eddie Nketiah celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates Stadium in London, Sunday, May 22, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Ο Έντι Ενκέτια. @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Μαρσέιγ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Έντι Ενκέτια και κατέθεσε δεύτερη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτησή του Άγγλου φορ.

Η Μαρσέιγ επιθυμεί διακαώς να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή του Έντι Ενκέτια της Άρσεναλ, κάτι το οποίο απέδειξε στην πράξη, αφού η ίδια κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 25χρονο Άγγλο επιθετικό.

Μετά από αυτή την κίνηση της γαλλικής ομάδας, οι "Κανονιέρηδες" άνοιξαν νέο κύκλο διαπραγματεύσεων, την ώρα που η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι ανοικτή σε αυτή τη νέα προοπτική που παρουσιάστηκε.

Ο Ενκέτια δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά την περσινή σεζόν για την ομάδα του Αρτέτα, αφού σε συνολικά 37 συμμετοχές ο Άγγλος στράικερ σκόραρε μόλις 6 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ. Σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει, η Άρσεναλ είναι βέβαιο πως θα κινηθεί άμεσα για αντικαταστάτη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΡΣΕΙΓ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ