ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Οδεύει προς Φούλαμ ο Σμιθ Ρόου

Arsenal's Emile Smith Rowe in action during the English Premier League soccer match between Arsenal and Luton Town at the Emirates Stadium, London, Wednesday, Apr. 3, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Σμιθ Ρόου με τη φανέλα της Άρσεναλ. @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Άρσεναλ φέρεται να είναι ο Σμιθ Ρόου, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει τη καριέρα του στη Φούλαμ.

Χωριστούς δρόμους φένεται πως θα ακολουθήσουν οι Σμιθ Ρόου και Άρσεναλ, με τον 23χρονο Άγγλο να οδεύει προς την ομάδα της Φούλαμ, η οποία έχει ήδη καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους Λονδρέζους, ωστόσο εκτιμάται πως η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση. Η πρώτη προσφορά της Φούλαμ ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών την περασμένη εβδομάδα απορρίφθηκε, αλλά η ομάδα επέστρεψε με μια προσφορά αξίας έως και 35 εκατομμυρίων λιρών, αλλά και διάφορα μπόνους.

Ενδεικτικό της δυσκολίας παραμονής του μεσοεπιθετικού στους "Κανονιέρηδες" είναι η μη επιλογή του παίκτη από τον Αρτέτα στον πρόσφατο φιλικό αγώνα της ομάδας απέναντι στη Μπόρνμουθ, καθώς και οι δηλώσεις που ακολούθησαν στη συνέχεια από τον Ισπανό τεχνικό.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να αφήσει εκτός τον Σμιθ Ρόου από το φιλικό, ο Αρτέτα απάντησε: "Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο αυτή τη στιγμή", είπε. "Αποφασίσαμε ότι το καλύτερο που είχαμε να κάνουμε ήταν να τον κρατήσουμε μακριά από το παιχνίδι σήμερα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ