ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Οι κανονιέρηδες απέρριψαν την πρόταση της Αλ Ίτιχαντ για τον Τροσάρ

Ο Λεάντρο Τροσάρ με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Λεάντρο Τροσάρ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2024 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Άρσεναλ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να διαπραγματευτεί με την Αλ Ίτιχαντ την παραχώρηση του Λεάντρο Τροσάρ, με τον Βέλγο να αποτελεί παίκτη-κλειδί στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα.

Με συνοπτικές διαδικασίες απέρριψε η Άρσεναλ την προσέγγιση της Αλ Ίτιχαντ για τον Λεάντρο Τροσάρ. Οι Σαουδάραβες πρότειναν στους κανονιέρηδες πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 20 με 25 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2025.

Οι Λονδρέζοι όμως έκαναν ξεκάθαρο πως ο 29χρονος Βέλγος διεθνής δεν είναι προς πώληση καθώς παραμένει παίκτης-κλειδί στα αγωνιστικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Ο Τροσάρ άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπράιτον το Σάββατο για την Premier League.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Τροσάρ από την Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2023 και έκτοτε έχει παίξει σημαντικό ρόλο για τους κανονιέρηδες πετυχαίνοντας 19 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 71 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Αρτέτα. Έτσι λοιπόν η Αλ Ίτιχαντ φαίνεται πως συμφώνησε με την Πόρτο για την απόκτηση του Γκαλένο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ