ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καλαφιόρι

Italy's Riccardo Calafiori watches the ball during a Group B match between Croatia and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
Italy's Riccardo Calafiori watches the ball during a Group B match between Croatia and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Monday, June 24, 2024. (AP Photo/Petr David Josek) @2024 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Σημαντική πρόοδο υπήρξε στις συζητήσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπολόνια για τη μεταγραφή του Ρικάρντο Καλαφιόρι, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς του όρους συμβολαίου με τους Κανονιέρηδες.

Την εκπληκτική του φετινή παρουσία με τη φανέλα της Μπολόνια στη Serie A και την ηγετική του παρουσία στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Ιταλίας στο πρόσφατο Euro 2024 φαίνεται πως θα εξαργυρώσει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ο Ρικάρντο Καλαφιόρι.

Ο 22χρονος στόπερ βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, η οποία πιέζει την ιταλική ομάδα για την απόκτησή του.

Παρότι η πρόταση των 50.000.000 ευρώ που κατέθεσαν πρόσφατα οι Κανονιέρηδες στην Μπολόνια δεν έγινε δεκτή, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν προσχωρήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες, με συνέπεια το deal να είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί.

Σημαντικό ρόλο στη διαφαινόμενη μετακίνηση του Καλαφιόρι στην Premier League έπαιξε ο ατζέντης του παίκτη, Αλεσάντρο Λούτσι.

Την ίδια ώρα ο αριστεροπόδαρος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE SERIE A ΑΓΓΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ