ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Στο μικροσκόπιο ο Λούκμαν, ετοιμάζεται πρόταση 50 εκατομμυρίων

Atalanta's Ademola Lookman celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League final soccer match between Atalanta and Bayer Leverkusen at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, May 22, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Λούκμαν. @2024 KIRTSTY WIIGLESWORTH/AP IMAGES

Η Άρσεναλ επιθυμεί να κλείσει τη διαφορά με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους "κανονιέρηδες" να ετοιμάζουν πρόταση για τον Αντεμόλα Λούκμαν της Αταλάντα.

Μία σημαντική μεταγραφή για την ενίσχυση της επίθεσής της επιθυμεί να φέρει εις πέρας η Άρσεναλ, με την ομάδα του Αρτέτα να είναι διατεθειμένη να καταθέσει πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων για τον Αντεμόλα Λούκμαν.

Υποστηρίζεται μάλιστα πως στην προσπάθεια της ομάδας να κλείσει τον 26χρονο επιθετικό υπάρχει η σκέψη να προσφέρουν στην Αταλάντα και τον αμυντικό Γιάκομπ Κίγιορ, ο οποίος δυσκολεύτηκε να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής πέρυσι, συμμετέχοντας μόνο σε 11 αγώνες τους πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, οι "Μπεργκαμάσκι" φέρονται να απαιτούν 60 εκατομμύρια καθαρά προκειμένου να μπουν σε διαδικασία παραχώρησης του Λουκμαν και επομένως μένει να φανεί αν η Άρσεναλ θα ανεβάσει περισσότερο την προσφορά της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση από τη μεριά των Παριζιάνων και ως εκ τούτου η αγγλική ομάδα διατηρεί το προβάδισμα για την απόκτηση του Νιγηριανού.

Την προηγούμενη σεζόν, ο Λούκμαν πέτυχε 11 τέρματα και μοίρασε 7 ασίστ στις 31 συμμετοχές που πραγματοποίησε με την ιταλική ομάδα. Η Αταλάντα μάλιστα κατέκτησε το Europa League, κερδίζοντας με 3-0 τη Λεβερκούζεν, με τον Λούκμαν να πετυχαίνει χατ τρικ γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ