ΠΑΟΚ

Άρση της δέσμευσης

Δικαίωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις προσφυγές για άρση της δέσμευσης του 50% των λογαριασμών της

Παρά την εξέλιξη όμως αυτή όλα αυτά όπως φαίνεται έρχονται ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές μέρες για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα ντέρμπι που προηγήθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας μπορεί να απέφεραν σημαντικά έσοδα αλλά αυτά ήδη ανήκουν στο παρελθόν και καθώς δεν υπάρχουν άλλες πηγές εσόδων η διοίκηση θα πρέπει να βρει λύσεις για τις τρέχουσες υποχρεώσεις οι οποίες μόνο μικρές δεν είναι.
Την Δευτέρα επίσης ο Νίκος Βεζυρτζής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού Γιώργο, Ορφανό, ο οποίος βρέθηκε στη Μίκρα για τη θεμελίωση του αθλητικού ξενοδοχείου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αθήνα έχοντας μία νέα σειρά επαφών προκειμένου να βρει έσοδα για την ομάδα.

Για την Δευτέρα εξάλλου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η εκδίκαση των προσφυγές των Σπάσιτς, Κουτσόπουλου και Βαγκέλι οι οποίοι έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο μετά από συμφωνία που επήλθε με την πλευρά των παικτών και κάποια χρήματα που πήραν έναντι ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης όπως και έγινε.

Δύο προπονήσεις


Στα αγωνιστικά με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων. Η πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:00 περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο.

Από αυτήν απείχαν οι τραυματίες Ζαγοράκης, Ηλιάδης και Τόργκελε ενώ ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους. Στη μεσημεριανή που ξεκίνησε στις 15:30 έγιναν ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ αποθεραπεία και χαλαρό ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι τέσσερις τραυματίες.

Προληπτικά και ο Νίκος Αραμπατζής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω μικροενοχλήσεων, οι οποίες παρόλα αυτά δεν προκαλούν ανησυχία. Όσο για σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Διαπραγματεύσεις με Μπαρκαουάν

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Κοσμίν Μπαρκαουάν. Χθες άλλωστε υπήρξε νέα κουβέντα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίας του Ισπανού εκπροσώπου του Ρουμάνου αμυντικού, Μιγκέλ Ρείρα.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ