ΑΡΗΣ

Αρβανιτίδης: "Δεν μπλέκω σε εμφύλιο"

Αρβανιτίδης: "Δεν μπλέκω σε εμφύλιο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης με δηλώσεις του απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα να εμπλακεί στα διοικητικά του Άρη.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, με δηλώσεις που έκανε στη "Metrosport" απέσυρε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Άρης, υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για την ενασχόλησή του με τα κοινά των "κιτρίνων".

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αρβανιτίδης:

" Στον Αρη δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η σφαίρα. Αυτό έχω καταλάβει τις τελευταίες μέρες. Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε μην έρχεσαι στον Αρη γιατί θα πάθεις αυτό, θα πάθεις εκείνο. Δεν με φοβίζουν αυτά εμένα.

Δεν φοβήθηκα ποτέ κανέναν. Όμως, η κατάσταση είναι άρρωστη στον Αρη. Ο καθένας θέλει να κάνει το δικό του. Εγώ τους ξέρω, δεν έχει σημασία να πω ονόματα.

Εγώ έχω μάθει να λειτουργώ αλλιώς. Δεν δέχομαι υποδείξεις από κανέναν. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι στην κατάσταση που βρίσκεται ο Αρης δεν υπάρχει το πιο σημαντικό στοιχείο. Η ομόνοια. Αντί αυτής, υπάρχει εμφύλιος με τους μισούς να τα βάζουν με τους άλλους μισούς.

Εγώ τι να έρθω να κάνω; Τον ειρηνοποιό; Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Οι σφαίρες σου έρχονται από δεξιά και αριστερά συνεχώς. Δεν ξέρεις από ποιον να προφυλαχθείς. Είναι οριστική η απόφαση που πήρα κι έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση. Με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν στον Αρη δεν μπορώ να ασχοληθώ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ