ΑΓΓΛΙΑ

Ασφαλισμένος με χρυσάφι ο Μπέκαμ

Ασφαλισμένος με χρυσάφι ο Μπέκαμ
Μπέκαμ

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ασφαλίσει τον εαυτό του, για ένα ποσό-ρεκόρ ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών, την μεγαλύτερη συμφωνία που έχει γίνει ποτέ στην αθλητική ιστορία.

Η ασφαλιση του "Μπεκς" που συμβαδίζει μόνο με ανάλογες που έχουν οι σταρ του Χόλιγουντ, του προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού του στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο.

Πάντως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν η συμφωνία περιλαμβάνει και περίπτωση απαγωγής του άγγλου σταρ, ωστόσο καλύπτει τα υψηλού κινδύνου αθλήματα, όπως το σέρφινγκ και αναρρίχηση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μόνο η Μαράια Κάρεϊ και η Τζένιφερ Λόπεζ έχουν ανάλογες συμφωνίες με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας.

Οι δύο τραγουδίστριες έχουν ασφαλίσει το σώμα τους έναντι ενός εκατομμυρίου δολλαρίων τα τελευταία χρόνια. Η συμφωνία αυτή πάντως διασφαλίζει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τα επόμενα χρόνια, δείχνοντας ότι το τέλος της καριέρας του είναι μακριά ακόμη.

Και όλα αυτά την στιγμή που παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής αν και οι απολαβές του μειώθηκαν κατά 10% τον τελευταίο χρόνο και πιο συγκεκριμένα από 17,3 εκατομμύρια λίρες σε 15,5.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ