ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Ασλάνι: "Φαβορί η Ιταλία, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τον πολύ κόσμο που θα είναι μαζί μας στην Γερμανία"

Ασλάνι: "Φαβορί η Ιταλία, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τον πολύ κόσμο που θα είναι μαζί μας στην Γερμανία"
PRINT SCREEN

Η εθνική Αλβανίας βουτάει στα βαθιά με το καλημέρα του Euro 2024 έχοντας απέναντί της την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλίας, με τον Κριστιάν Ασλάνι να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες αλλά να στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας πως θα δώσουν μάχη.

Μετά από την παρθενική συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016 η εθνική Αλβανίας δηλώνει ξανά παρούσα στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη δεύτερη συμμετοχή της στο θεσμό να συνδυάζεται μάλιστα με εντυπωσιακή παρουσία στα προκριματικά όπου πανηγύρισε νίκες με Πολωνία και Τσεχία.

Η αποστολή της στο Euro 2024 μόνο εύκολη δεν είναι αφού βρίσκεται στον "όμιλο του θανάτου" μαζί με Ισπανία, Κροατία και Ιταλία, με την ομάδα του Σιλβίνιο να κάνει ντεμπούτο το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην σκουάντρα ατζούρα και τον Κριστιάν Ασλάνι να υπόσχεται πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα καταθέσουν την ψυχή τους στο χορτάρι.

"Η Ιταλία έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες, μπορούν να τα πάνε καλά στη διοργάνωση και για αυτό είναι το φαβορί. Ο προπονητής μας, ο Σιλβίνιο, έχει φέρει στην ομάδα ενθουσιασμό και μας έχει κάνει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας", τόνισε ο μέσος της Ίντερ με συνέντευξή του στην "Corriere della Sera" και πρόσθεσε:

"Με αυτόν στο τιμόνι, το γκρουπ άλλαξε και ήρθαν τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχεί η Ιταλία, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για τους οπαδούς μας που θα είναι πολυάριθμοι στα γήπεδα της Γερμανίας".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ