ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Άσος" στο μανίκι ο Ιτάνζ

"Άσος" στο μανίκι ο Ιτάνζ
INTIME SPORTS

Ο Γάλλος τερματοφύλακας, Σαρλ Ιτάνζ είναι πιθανό να αποτελέσει το πρώτο απόκτημα του Ατρόμητου ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο Σουηδός πορτιέρο Γιόνας Σάντκβιστ.

Με έναν γνώριμο στους Ελληνες φιλάθλους από την περυσινή του παρουσία στην Καβάλα, είναι πιθανό να ανοίξει ο χορός των μεταγραφών για τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του 28χρονου Γάλλου πορτιέρο,Σαρλ Ιτάνζ ο οποίος πέρυσι είχε αγωνιστεί ως δανεικός από την Λίβερπουλ στην Καβάλα, έχοντας 19 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στους "κόκκινους" αλλά δεν υπολογιζόταν και ενώ το συμβολαίο του με την ομάδα του λιμανιού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί για την αθηναϊκή ομάδα, ο Σουηδός τερματοφύλακας, Γιόνας Σάντκβιστ καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του.

" Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιόνας Σάντκβιστ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του", ανέφερε η ανακοίνωση.


Στα αγωνιστικά, την Τρίτη η ομάδα είχε ρεπό.Την Τετάρτη οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ