ΑΓΓΛΙΑ

"Ασπίδα" για Μπέκαμ ο Ανρί

"Ασπίδα" για Μπέκαμ ο Ανρί
Ανρί

Την πεποίθηση ότι ο Άγγλος μέσος θα πρέπει να κληθεί εκ νέου στα "λιοντάρια", μετά τις πολύ καλες του εμφανίσεις με τη Ρεάλ, εξέφρασε ο Γάλλος φορ

Ένας από αυτούς είναι ο Τιερί Ανρί, ο οποίος με σημερινές δηλώσεις του στο BBC υποστήριξε ότι ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αξίζει να κληθεί εκ νέου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ως επιβράβευση της πολύ καλή παρουσίας του το τελευταίο διάστημα με την "βασίλισσα".
" Δεν έχει χάσει καθόλου την ποιότητά του. Είναι ο πιο σταθερός παίκτης στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ίσως να μην εκτιμήθηκε η ποιότητά του νωρίτερα", τόνισε ο Γάλλος φορ των "κανονιέρηδων" και πρόσθεσε:

" Αυτά που έχει καταφέρει ο Μπέκαμ στη Ρεάλ είναι απίστευτο. Δεν θέλω να πω κάτι που θα διχάσει τον κόσμο, καθώς το να είναι προπονητής στην Εθνική Αγγλίας είναι ίσως η δυσκολότερη δουλειά στη χώρα και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του ΜακΛάρεν.

Ίσως όμως όταν ο Ντέιβιντ ήταν μέλος της Αγγλίας, ο κόσμος τον θεωρούσε ως δεδομένο. Από τότε που δεν παίζει, ο κόσμος μιλάει για αυτόν, γεγονός που λέει πολλά για την αξία του.



Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Αγγλία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του 5ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ, μετά τις ισοπαλίες με Μακεδονία και Ισραήλ και την ήττα από Κροατία, γεγονός που έχει αυξήσει την πίεση γύρω από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Στιβ ΜακΛάρεν.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ