ΙΝΤΕΡ

"Ασπίδα" Μοράτι στον Λεονάρντο

Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio.
ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE
Enzo Iacchetti intrvista il presidente dell'Inter Massimo Moratti durante la serata finale della sesta edizione del Festival teatro canzone Giorgio Gaber questa sera alla Cittadella del carnevale a Viareggio. ANSA / RICCARDO DALLE LUCHE ANSA

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι έσπευσε να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας, Λεονάρντο μετά την βαριά ήττα από τη Σάλκε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποτυχία αυτή ήρθε μάλιστα για ακολουθήσει εκείνη στο τοπικό ντέρμπι με την Μίλαν για το πρωτάθλημα.

Το "αφεντικό" των "νερατζούρι" ωστόσο επεσήμανε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει αναφορικά με την άποψη του για τον προπονητή της ομάδας.

"Η άποψη μου για τον Λεονάρντο δεν έχει αλλάξει. Για μένα τίποτα δεν άλλαξε γιατί γνωρίζω πόσο σκληρό μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσεις χωρίς να χάνεις την πίστη σου.

Θα κοιτάξουμε μπροστά και θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε κερδίσει πολλά παίζοντας έτσι και θα κερδίσουμε περισσότερα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ