ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ασπίδα προστασίας από Νάγκελσμαν σε Νόιερ: "Είναι εύκολο να χρεώσουμε στον Μάνουελ το γκολ της Ελλάδας"

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν υπερασπίστηκε τον Μάνουελ Νόιερ στις δηλώσεις του μετά το φιλικό της Εθνικής με τη Γερμανία, λέγοντας ότι αυτός θα είναι ο βασικός κίπερ στο Euro 2024.

Η Γερμανία νίκησε την Εθνική μας 2-1 με ανατροπή στο Borussia Park, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Euro 2024, με την καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο μέρος να προκαλεί προβληματισμό στον γερμανικό Τύπο ως προς την ετοιμότητα των "πάντσερ" για το ευρωπαϊκό.

Μεγάλο μέρος της κριτικής ασκήθηκε στον Μάνουελ Νόιερ για το λάθος που έκανε στο γκολ του Γιώργου Μασούρα με την ασταθή επέμβασή του. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στις δηλώσεις του μετά το ματς υπεραμύνθηκε της επιλογής του, λέγοντας ότι δεν θα αφήσει καμία συζήτηση για τον "νο.1" κάτω από τα δοκάρια.

"Δεν θα αφήσω καμία συζήτηση να αρχίσει, ακόμα κι αν όλοι το προσπαθήσουν. Έκανε τρεις καλές επεμβάσεις στο ματς, είναι όλα καλά. Πάντα είναι λάθος του τερματοφύλακα. Όταν δεν λύνεις μια κατάσταση τέλεια, τότο δέχεσαι γκολ. Είναι εύκολο να το χρεώσουμε στον Νόιερ.

Υπήρχαν τρεις καταστάσεις από πριν που δεν θα έπρεπε να παίξουμε όπως παίξαμε. Και αν το είχαμε κάνει σωστά, δεν θα είχαμε δεχθεί ούτε σουτ στον στόχο", ανέφερε ο Νάγκελσμαν για τον Γερμανό κίπερ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ