ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ασπίδα προστασίας γύρω από τον Μέσι

Ασπίδα προστασίας γύρω από τον Μέσι

Λάβρος κατά των επικριτών του Λιονέλ Μέσι εμφανίστηκε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια. Διαβάστε την τρομερή παρομοίωση για το χαμένο πέναλτι του Αργεντίνου άσου με Σεβίλλη.

Τρία σερί παιχνίδια χωρίς γκολ για τον Λιονέλ Μέσι ήταν αρκετά πριν από λίγο καιρό για να ξεκινήσει κύμα αμφισβήτησης (!) προς το πρόσωπό του, με τον Αλεχάντρο Σαμπέγια να δηλώνει έκπληκτος για τα διάφορα σχόλια που ακούστηκαν για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

"Τις προάλλες έχασε ένα πέναλτι με τη Σεβίλλη και ήταν λες και έπεσε στη Γη κάποιο αστεροειδές. Είπαν ότι είχε κατάθλιψη, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μέσα του", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής, για να προσθέσει:

"Έμεινε για 2,5 παιχνίδια χωρίς γκολ και κατάντησε ζήτημα του Κράτους. Μέχρι που έβαλε πέντε γκολ μέσα σε δύο παιχνίδια".

Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή του Μέσι προετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για τα παιχνίδια με Βολιβία (εντός) και Κολομβία (εκτός) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, με την "Αλμπισελέστε" να θέλει να αφήσει πίσω την ήττα από τη Βενεζουέλα στην 2η αγωνιστική.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ