ASTERAS AKTOR

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες από τον Βεργέτη

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες από τον Βεργέτη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης ύψωσε ασπίδα προστασίας για τους παίκτες της ομάδας του για την εμφάνιση που έκαναν κόντρα στον Ατρόμητο.

Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ύψωσε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-1.

Όσον αφορά την ήττα τόνισε πως οι παίκτες δεν ήταν συγκεντρωμένοι και δέχθηκαν δύο γκολ από στημένες φάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης:

Για τον αγώνα: " Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για αυτή τη μεγάλη νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Μας έλειψε η οργάνωση στις στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, κάναμε κι άλλη ευκαιρία και δεχθήκαμε το πέναλτι.

Υψώνω ασπίδα προστασίας σε οποιαδήποτε κριτική γιατί αυτά τα παιδιά έχουν φέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο και σε στις πρώτες θέσεις".

Για το τι έφταιξε και δέχθηκε ο Αστέρας τρία γκολ αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 75 λεπτά: " Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ρισκάραμε και ήμασταν εκτεθειμένοι".

Για το ότι δεν έπαιξε ο Ουσέρο: " Δεν ήταν 100% ο Ουσέρο και προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε. Θεώρησα ότι με τον Ζησόπουλο θα κλείναμε καλύτερα τους επιθετικούς του Ατρόμητου".

TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ