ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ασταμάτητος ο Χάλαντ: Έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Νορβηγίας όντας μόλις 24 χρονών

Norway's Erling Haaland, left, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Euro 2024 group A qualifying soccer match between Cyprus and Norway at the AEK arena stadium in Larnaca, Cyprus, Thursday, Oct. 12, 2023. (AP Photo/Petros Karadjias)
Ο Χάλαντ με την Εθνική Νορβηγίας. @2023 PETROS KARADJIAS/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πέτυχε δύο τέρματα απέναντι στη Σλοβενία, φτάνοντας τα 34 συνολικά σε 36 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, γεγονός που τον καθιστά πλέον τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών της εθνικής του.

Δεν γνωρίζει από όρια ο Έρλινγκ Χάλαντ και ο ίδιος διαρκώς σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, εντυπωσιάζοντας τους φίλους του ποδοσφαίρου με τη συνέπεια του στο σκοράρισμα.

Ο Νορβηγός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη της χώρας του απέναντι στην Σλοβενία με 3-0 για το Nations League, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να αναρριχηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών της Νορβηγίας, όντας μόλις 24 ετών.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Πεπ Γκουαρδίολα μετρά πλέον 34 τέρματα σε 36 αγώνες και ως εκ τούτου ξεπέρασε τον Γιόργκεν Γιούβε, ο οποίος βρισκόταν στη κορυφή από το 1934 με 33 τέρματα.

Να σημειωθεί, πως ο υψηλόσωμος στράικερ δεν απέχει πολύ από το να μπει στο Top-10 των σκόρερ στην ιστορία του Champions League, με τον επιθετικό των "πολιτών" να βρίσκεται στη 18η θέση.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ