ASTERAS AKTOR

Αστέρας AKTOR - Μακελελέ: Ένα διαζύγιο που προκάλεσε συζήτηση

Αστέρας AKTOR - Μακελελέ: Ένα διαζύγιο που προκάλεσε συζήτηση
EUROKINISSI

Το διαζύγιο του Αστέρα με τον Κλοντ Μακελελέ ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Όμως δεν ήταν ακριβώς μια τρελή απόφαση. Η διαφορά φιλοσοφίας δεν ήταν μια δικαιολογία, αλλά ολόκληρη η αλήθεια.

Ο Κλοντ Μακελελέ έφυγε από τον Αστέρα AKTOR και στις δηλώσεις που έκανε στην Αγγλία, είπε την αλήθεια για το διαζύγιο. Ήθελε ο ίδιος να μην λογαριάζει κανέναν στην Τρίπολη.

Μόνο που όταν είχε υπογράψει - όπως λένε στην ομάδα - είχε συμφωνήσει με μια προϋπόθεση: να ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά και στην ανάδειξη των παικτών της Ακαδημίας.

Με αυτή τη λογική είχαν αποφασίσει να πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές και οταν ανακοινώθηκε η συνεργασία, οι άνθρωποι του Αστέρα ήταν ενθουσιασμένοι.

Μόνο που στην πράξη η συμφωνία δεν εκτελέστηκε ποτέ. Ο Μακελελέ έκανε ακριβώς τα αντίθετα.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στην Τρίπολη, εκεί πράγματι οι παράγοντες του Αστέρα επενέβησαν. Θύμισαν τη φιλοσοφία και τη λογική τους, όπως επίσης και όσα είχαν ειπωθεί πριν υπογραφούν τα συμβόλαια.

Ο προπονητής του Αστέρα δεν άλλαξε τακτική και υπήρξε δεύτερη υπενθύμιση. Αυτό το θεώρησε παρέμβαση στο έργο του και ήταν ο λόγος που επήλθε το διαζύγιο.

Άλλη η φιλοσοφία της διοίκησης, άλλες οι πράξεις του προπονητή. Και τα αποτελέσματα δεν έπαιζαν ρόλο.

Προφανώς ο ίδιος πίστεψε ότι έχοντας κερδίσει ο Αστέρας, θα άλλαζε φιλοσοφία. Όμως στην Τρίπολη ενδιαφέρονταν περισσότερα για τα νέα παιδιά των Ακαδημιών τους.

Κάπως έτσι ήρθε η οριστική ρήξη που είχε και ξεκάθαρη αιτία. Τη διαφορετική φιλοσοφία.

TAGS ASTERAS AKTOR STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ