STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Λαμία 0-1: Με αυτογκόλ του Γκαρθία πανηγύρισε σημαντικό διπλό

Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αστέρα
Οι παίκτες της Λαμίας πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Αστέρα INTIME

Το διπλό πήρε η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Αστέρα στο Θεοδώρος Κολοκοτρώνης για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία στο 27'.

Τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα του Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του Αστέρα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία στο 27ο λεπτό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι Αρκάδες πίεσαν στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως η Λαμία κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο.

Έτσι, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Λαμία επέστρεψε στις νίκες και έφτασε τους εννέα πόντους και συγκατοικεί μαζί με τον Αστέρα, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη.

Να σημειωθεί πως ξανά στην προηγούμενη αγωνιστική η Λαμία πήρε πόντο κόντρα στον Ατρόμητο με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου, ενώ ο Αστέρας έμεινε ισόπαλη στο ματς με τον ΠΑΣ πάλι με αυτογκόλ.

Μπροστά η Λαμία με αυτογκόλ του Γκαρθία

Στην πρώτη τελική της Λαμίας στην αναμέτρηση, η ομάδα της Φθιώτιδας βρήκε δίχτυα, παίρνοντας το προβάδισμα στο 27' έπειτα από αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρθία. Ο Προβιδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τάιρον πήγε στην εκτέλεση και βρήκε αέρα, με την μπάλα να χτυπάει στο γόνατο του Ισπανού και να καταλήγει στην εστία του Τσιφτσή.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την κατοχή, αλλά και τις περισσότερες τελικές, όλες μάλιστα μέσα στην περιοχή, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ, αλλά ούτε και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκαραβέλη. Έτσι, η Λαμία ήταν η ομάδα που πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα.

Πίεσε ο Αστέρας κράτησε η Λαμία

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανέβασε στροφές προσπαθώντας να γίνει πιεστικός προς την εστία της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και έτσι έδινε μέτρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν τελική με τον Ριέρα στο 47ο λεπτό και τον Σίτο στο 56ο λεπτό. Ωστόσο, η Λαμία αφυπνίστηκε και προσπάθησε με τη σειρά της να κρατήσει την μπάλα, ενώ στο 63' είχε μεγάλη ευκαιρία. Ο Ταϊρόν πήρε την κεφαλιά από κοντά στην περιοχή, με τον Τσιφτσή να απομακρύνει με δυσκολία.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μετά από ένα δεκάλεπτο που η Λαμία έδειξε τα δόντια της ξανά, ο Αστέρας πήρε την μπάλα θέλοντας να πιέσει. Στο 70ο λεπτό ο Σόνι πήρε κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι Αρκάδες προς το τέλους του αγώνα επέμεναν και επιχειρούσαν να πατήσουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Όμως η ομάδα του Γρηγορίου, αμυνόταν καλά, ενώ όποτε χρειάστηκε επενέβη ο Γκαραβέλης. Αυτό συνέβη στο 87ο λεπτό με κεφαλιά του Ιγκλέσιας από κοντά.

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Τα στατιστικά

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ASTERAS AKTOR ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ