STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ατρόμητος 1-2: Η αύρα του Μακελελέ δεν έφτανε, πρώτη νίκη των κυανόλευκων με κορυφαίο τον Καρλίτος

Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε μαζί με τον Ουάρντα
Ο Καρλίτος πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε μαζί με τον Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας 2-1 του Αστέρα AKTOR έχοντας ως κορυφαίο τον Καρλίτος που είχε γκολ και ασίστ. Ο Μπαρτόλο με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον Κλοντ Μακελελέ να βλέπει το ματς από τις εξέδρες.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη με 2-1. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με κεφαλιά του Μανσούρ στο 6' μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ατρόμητος 1-2: Η αύρα του Μακελελέ δεν έφτανε, πρώτη νίκη των κυανόλευκων με κορυφαίο τον Καρλίτος
Οι τελικές και τα xGoals στο Αστέρας AKTOR - Ατρόμητος

Στο 23' ο Αθανασίου απομάκρυνε στα τυφλά και ο Παπαδόπουλος βγήκε αρκετά εκτός εστίας για να κάνει κοντρόλ. Η μπάλα του έφυγε, ο Καρλίτος τσίμπησε την μπάλα και δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας AKTOR μείωσε στο σκορ πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Παλάσιος κέρδισε πέναλτι στη γωνία της περιοχής από τον Κίνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαρτόλο ο οποίος ευστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά, αλλά στη συνέχεια δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος. Ο Ατρόμητος ανέβηκε στους πέντε και ο Αστέρας AKTOR παρέμεινε στους τέσσερις. Τον αγώνα είδε από τις εξέδρες του Θεοδώρος Κολοκοτρώνης ο Κλοντ Μακελελέ που θα καθίσει στον πάγκο των Αρκάδων στο επόμενο ματς.

Με μπροστάρη τον Καρλίτος πήρε κεφάλι νωρίς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν η μια στην άλλη τον ρυθμό τους. Οι Αρκάδες απείλησαν πρώτοι με την κεφαλιά του Ντελί που πέρασε άουτ, σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που στην πρώτη του τελική βρήκε το γκολ με τον Μανσούρ στο 6'.

Ο Αστέρας AKTOR, όντας πίσω στο σκορ, πήρε την μπάλα στα πόδια του και προσπάθησε να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Το φάουλ του Μπαρτόλο στο 10' που πέρασε άουτ, αλλά και η κεφαλιά του Άνταμ στο 16' είχαν την ίδια τύχη. Ο Καρλίτος στο 18' προειδοποίησε με ένα σουτ από την περιοχή που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών και πέντε λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε το ολέθριο λάθος του Παπαδόπουλου, κάνοντας το 2-0.

Ο Αστέρας προσπαθούσε διαρκώς να πιέσει τα αντίπαλα καρέ, αλλά έγινε ελάχιστα απειλητικός. Στο 29' ο Άλβαρες έπιασε ένα ωραίο σουτ, αλλά ο Χουτεσιώτης έδειξε τα αντανακλαστικά του και τον σταμάτησε. Ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπάκου έκλεψε την μπάλα από τον Άλβαρες, μπήκε στην περιοχή, αλλά το γύρισμά του ήταν δυνατό με τον Καρλίτος να σουτάρει χωρίς ισορροπία και την μπάλα να πηγαίνει ψηλά.

Στο 41' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κίνι στον Παλάσιος. Ο Μπαρτόλο ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Ατρόμητος κράτησε το τρίποντο μέχρι το φινάλε

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας AKTOR μπήκε δυνατά και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο 47' ο Παλάσιος με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Χουτεσιώτη να δείξει τα αντανακλαστικά του, ενώ τρία λεπτά μετά ο κίπερ των Περιστεριωτών απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Άλβαρες.

Ο Ατρόμητος απάντησε στο 53' με τον Καρλίτος. Ο Γκονζάλεθ έκανε το γέμισμα από τα αριστερά και ο Ισπανός άδειασε δύο αντιπάλους με μια προσποίηση, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό.

Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες καλές φάσεις και το 2-1 να μένει μέχρι και το φινάλε. Η καλύτερη φάση των Αρκάδων ήταν το ωραίο σουτ που έπιασε ο Καλτσάς εκτός περιοχής, με τον Χουτεσιώτη να παραχωρεί κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Ατρόμητος 1-2: Η αύρα του Μακελελέ δεν έφτανε, πρώτη νίκη των κυανόλευκων με κορυφαίο τον Καρλίτος
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις

Αστέρας AKTOR: Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Γκαρθία (78' Ζούγλης), Άλβαρεθ, Αλάγκμπε (46' Τζανδάρης), Μούμο, Παλάσιος, Μπαρτόλο (72' Τζίμας), Κρεσπί, Άνταμ (60' Καλτσάς).

Ατρόμητος: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλεθ (82' Καλοσκάμης), Μπακού (82' Βρακάς), Μίχορλ (59' Τσιγγάρας), Ουάρντα, Καρλίτος (69' Φαν Βέερτ).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ASTERAS AKTOR ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ