STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Λεβαδειακός 1-1: Πιο κοντά στη νίκη οι Βοιωτοί, έσωσε τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος

Μονομαχία στο Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός
Μονομαχία στο Αστέρας AKTOR - Λεβαδειακός INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR και ο Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα ματς χωρίς φάσεις και δύο γκολ στο πρώτο μέρος και με άγρια ομορφιά αλλά χωρίς σκορ στο δεύτερο. Απέκρουσε το πέναλτι του Γιαννιώτα ο Παπαδόπουλος στο 62'.

Σε ένα ματς με διττή φύση, ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR και ο Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το ματς είχε ξέφρενο ρυθμό στο δεύτερο μέρος όμως τα γκολ ήρθαν στο φτωχό από άποψη ευκαιριών και θεάματος πρώτο ημίχρονο.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Λεβαδειακός 1-1: Πιο κοντά στη νίκη οι Βοιωτοί, έσωσε τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 8' με το αυτογκόλ του Αλάγκμπε έπειτα από σουτ του Μπάλζι ενώ οι Αρκάδες απάντησαν στο 43' με κοντινή κεφαλιά του Καλτσά από σέντρα του Χουχούμη.

Στο δεύτερο μέρος, όπου οι δύο ομάδες πήγαιναν συνεχώς το παιχνίδι από τη μια εστία στην άλλη, το VAR πρωταγωνίστησε αφού πήρε πίσω πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης AKTOR και λίγα λεπτά μετά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών για τον Λεβαδειακό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Γιαννιώτα κρατώντας όρθιους τους γηπεδούχους.

Παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησαν, Αστέρας και Λεβαδειακός δεν κατάφεραν να βρουν κάποια καλή τελική και έτσι έμειναν στο 1-1 παίρνοντας από έναν βαθμό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Λεβαδειακός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπάλζι πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει στον Αλάγκμπε και να καταλήγει στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 0-1.

Παρότι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις, ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR πέτυχε να ισοφαρίσει λίγο πριν το ημίχρονο (43') με την πρώτη του τελική στο παιχνίδι. Ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Καλτσάς με κεφαλιά νίκησε τον Γκαραβέλη πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Με ψυχολογική ώθηση από το γκολ, οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46' ο Μπαρτόλο προσπάθησε να βρει έξυπνα τον Άνταμ μέσα στη μεγάλη περιοχή όμως ο Πλέγας πρόλαβε και παραχώρησε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, η μπάλα στρώθηκε μπροστά στον Ρεγκίς στη μικρή περιοχή όμως εκείνος αιφνιδιάστηκε και έδωσε την ευκαιρία στους Βοιωτούς να απομακρύνουν.

Στο 54' ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουνιόθ από τον Μορέιρα όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR ο κ. Τσακαλίδης πήρε πίσω την απόφασή του. Στο 59' ο Νίκος Παπαδόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στο επόμενο λεπτό ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντέλι έπειτα από νέα παρέμβαση του VAR. Ο Γιαννιώτας ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε κρατώντας το 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες έφεραν συχνά την μπάλα η μια στα καρέ της άλλης όμως δεν κατάφεραν να βρουν κάποια αξιόλογη τελική που θα διατάρασσε την ισορροπία του ματς και το τελικό σκορ ήταν το 1-1.

Αστέρας Τρίπολης AKTOR - Λεβαδειακός 1-1: Πιο κοντά στη νίκη οι Βοιωτοί, έσωσε τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος


  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Παπαδόπουλος (90' Τσιντώτας), Άλχο, Ντέλι, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (80' Γκος), Καλτσάς (74' Παλάσιος), Άλβαρες (46' Μπαρτόλο), Άνταμ (80' Καστάνιο), Ρεγκίς
  • ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλης, Τσάρπας, Πλέγας (83' Τσοκάι), Ρόμο, Μπάλζι, Μεχία (64' Κωστή), Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας (84' Συμελίδης), Λιάγκας, Μορέϊρα, Ζίνι (40' Πεντρόζο)
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ASTERAS AKTOR ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ