ASTERAS AKTOR

Αστέρας Τρίπολης AKTOR: "Στον αγώνα με τον Βόλο θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο"

Το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η έδρα του Αστέρα Τρίπολης
Το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, η έδρα του Αστέρα Τρίπολης INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι από τον αγώνα κόντρα στον Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League (25/08, 19:00) θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet, καλώντας τους μάλιστα να είναι από νωρίς στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR μετά το σπουδαίο του διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Βόλο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (25/08, 19:00).

Οι Αρκάδες ενημέρωσαν τους φιλάθλους της ομάδας ότι το ματς κόντρα στους Θεσσαλούς θα είναι το πρώτο στο οποίο θα ισχύσει "ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet", προτρέποντάς τους μάλιστα να δώσουν από νωρίς το παρών στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να αποφύγουν ουρές και συνοστισμό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης AKTOR

"Ο ASTERAS AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους του πως στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ. θα ισχύσει ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο με την αποθήκευση του εισιτηρίου ψηφιακά στο κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Gov.gr wallet.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας που την Κυριακή (25/08) θα έρθουν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν όσο το δυνατό νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδό τους.

Ο νέος τρόπος εισόδου στο γήπεδο σε συνδυασμό με τους αυστηρούς ελέγχους που θα πραγματοποιούνται θα δημιουργεί καθυστερήσεις στη διαδικασία. Για αυτό το λόγο παρακαλούμε να είσαστε εγκαίρως στο γήπεδο προκειμένου να μην υπάρξει ταλαιπωρία και όλοι μας να είμαστε από την αρχή του αγώνα δίπλα στην ομάδα μας! Διότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος καθυστέρησης εισόδου στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θύρες του γηπέδου θα είναι ανοιχτές από τις 17:00, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, τα εκδοτήρια του γηπέδου για την έκδοση μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι ανοιχτά από τις 16:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επίσης, λόγω του νέου αθλητικού νόμου, παρακαλούμε οι φίλαθλοί μας να έχουν κόσμια συμπεριφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τιμωρίας της ομάδας μας".

TAGS ASTERAS AKTOR STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ