STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 1-1
κουτσοπουλος ογκουνσοτο

"Χρυσό" βαθμό πήρε ο Εργοτέλης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα με γκολ του Πάτρικ Ογκουνσότο στο 88'.

Ο Αστέρας για 9η αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη, που δεν έχει κερδίσει το 2008 ενώ, ο Εργοτέλης διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Τρίπολης (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αμπάρης, Κυριάκος(71΄Λαδάκης), Οφρυδόπουλος, Λαζαρίδης, Nτόντε, Ζαϊρι, Καρντόσο, Νταμόντε, Κανακούδης, Τσέζαρεκ, Φιλομένο(86' Μοσχογιάννης)

Εργοτέλης( Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κεφαλούκος, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης(77' Κουτσανικούλης), Τζούνιορ, Μελισσάς, Θεοδωρίδης(61' Μάθις), Ογκουνσότο, Βακουφτσής(70' Μπουντιμίρ), Φραγκουλάκης

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)


Βοηθοί: Δάλλας (Ηπείρου), Τρύφωνας(Κέρκυρας)

Με μια ματιά
Οι δύο ομάδες βρήκαν ρυθμό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 5' ο Φιλομένο απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Δασκαλάκη με κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Ο Εργοτέλης βγήκε στην αντεπίθεση και έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με το σουτ του Θεοδωρίδη που έδιωξε εντυπωσιακά ο Αμπάρης.

Ο Τσέζαρεκ στο 34' δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Δασκαλάκη καθώς, ο "πορτιέρο" των "κιτρινόμαυρων" έδιωξε την κεφαλιά του επιθετικού του Αστέρα.

Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 36΄με σουτ μέσα από την περιοχή του Πέτρου Κανακούδη, μετά από πολύ καλή επιθετική προσπάθεια των παικτών του Αστέρα. Ο μέσος του Αστέρα σημείωσε το πρώτο προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι κέρδισαν αρκετά φάουλ από καλή θέση έξω από την μεγάλη περιοχή δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποιο από αυτά. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να μην φύγει ηττημένος από την έδρα του Αστέρα και είχε δοκάρι με τον Μελισσά στο 61'.

Η αποφυγή του γκολ της ισοφάρισης ήταν το κύριο μέλημα των παικτών του Παναγιώτη Τζαναβάρα και αντιστάθηκαν στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για το γκολ και προσπθούσαν με αντεπιθέσεις να πάρουν τη νίκη.

Ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πετύχουν νίκη μετά από 9 αγωνιστικές, μίλησε ο Πάτρικ Ογκουνσότο που αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους φιλοξενούμενους.

Συνέντευξη Τύπου
Παν. Τζαναβάρας (προπονητής Αστέρα): "Σίγουρα ο τρόπος και ο χρόνος που χάθηκε η νίκη, μας κάνει να είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι βάζοντας την μπάλα κάτω παρά τον αντίθετο άνεμο, κάναμε το πρώτο γκολ και μετά ζήτησα από τους παίκτες μου να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Ξέρουμε ότι ο Εργοτέλης ήταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα ζητούσε την ισοφάριση. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε για μας και παρά το γεγονός ότι ψηλώσαμε την ομάδα, αφού είδαμε πώς ο Εργοτέλης είχε περάσει ψηλούς παίκτες στην επίθεση ήρθε η ισοφάριση.

Δεν μπορώ να καταλάβω την κοιλιά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα κάποιοι παίκτες έχουν τραβήξει πολλά παιχνίδια από την αρχή του πρωταθλήματος, προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα με τις αλλαγές και να δώσω ύψος στην ομάδα, αλλά δυστυχώς ήρθε η ισοφάριση.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με καθημερινή δουλειά. Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε, προσπαθώντας να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για την προσπάθειά του και εμείς θα δουλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".







Νικ. Καραγεωργίου (προπονητής Εργοτέλη): " Παίξαμε ένα σημαντικό αγώνα για μας, όπως βέβαια είναι όλα τα παιχνίδια στη συνέχεια. Κάποιοι τα χαρακτηρίζουν τελικούς. Πήραμε ένα βαθμό μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Είναι σημαντικός, αλλά είναι πιο σημαντικός γιατί παίξαμε με μία ικανή ομάδα όπως είναι ο Αστέρας. Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας. Με αυτό το βαθμό, η ψυχολογία μας κρατιέται σε υψηλά στάνταρντ για να μπορέσουμε να δώσουμε στη συνέχεια τη μάχη.

Ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι, που κράτησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που ήρθαν να το δουν. Έγινε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές μας, που καρποφόρησε στο 87’ και καταφέρνοντας να πάρουμε τον ένα βαθμό βλέπουμε το μέλλον μας πιο αισιόδοξα. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα του Αστέρα, να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας".



Όλα τα λεφτά...
H πολύ καλή ατμόσφαιρα από 3.000 κόσμο και περίπου 50 οπαδούς του Εργοτέλη.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στο σημερινό παιχνίδι καθώς, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη και την διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: "Αστέρα Τρίπολης"
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Δάλλας (Ηπείρου), Τρύφωνας(Κέρκυρας)
Αστέρας Τρίπολης(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αμπάρης, Κυριάκος, Οφρυδόπουλος, Λαζαρίδης, Ζεάν Κάρλος, Ζαϊρι, Καρντόσο, Νταμόντε, Κανακούδης, Τσέζαρεκ, Φιλομένο
Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κεφαλούκος, Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Ογκουνσότο, Βακουφτσής, Φραγκουλάκης



1' Έναρξη αγώνα
5' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζεάν Κάρλος σέντραρε από τα αριστερά ο Φιλομένο έπιασε την κεφαλιά, που έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.
10' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Το σουτ που δοκίμασε ο Φιλομένο από καλή θέση βρήκε τα σώματα των αμυντικών του Εργοτέλη.
16' Φάουλ Εργοτέλης
Ο Τζούνιορ εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπάρη.
19' Κεφαλιά Εργοτέλης Μελισσάς
Η μπάλα κατέληξε άουτ.
23' Ευκαιρία Αστέρας Τρίπολης
Ο Καρντόσο επιχείρησε το σουτ η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
30' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Αμπάρης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Θεοδωρίδη.
34' Κεφαλιά Αστέρας Τρίπολης
Ο Δασκαλάκης με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν για τον Εργοτέλη στην κεφαλιά του Τσέζαρεκ.
36' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Κανακούδης
Με σουτ βολέ μετά από πάσα του Τσέζαρεκ ο Κανακούδης δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους.
38' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Νταμόντε
40' Φάουλ Εργοτέλης Τζούνιορ
44' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Οφρυδόπουλος
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
51' Φάουλ Εργοτέλης Βακουφτσής
60' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Θεοδωρίδης
Ο Μάθις μπήκε στον αγώνα.
61' Δοκάρι Εργοτέλης Μελισσάς
67' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Mελισσάς
69' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Καρντόσο
70' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Βακουφτσής
Ο Μπουντιμίρ μπήκε στον αγώνα.
71' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης Κυριάκος
Ο Λαδάκης μπήκε στον αγώνα.
77' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Κορδονούρης
Ο Κουτσιανικούλης μπήκε στον αγώνα.
80' Φάουλ Εργοτέλης Μάθις
Η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα.
86' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης Φιλομένο
Ο Μοσχογιάννης μπήκε στον αγώνα.
88' Γκολ Εργοτέλης Ογκουνσότο
Με σουτ ο Πάτρικ Ογκουνσότο έγινε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους φιλοξενούμενους.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
93' Λήξη αγώνα

























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ