ΑΓΓΛΙΑ

Άστον Βίλα: Έκλεισε η μεταγραφή του Ονάνα από την Έβερτον

Everton's Amadou Onana warms up before the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Everton's Amadou Onana warms up before the English Premier League soccer match between Everton and Arsenal at the Goodison Park stadium in Liverpool, England, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Jon Super) @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Άστον Βίλα κατέληξε σε συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Αμαντού Ονάνα, με τον αγγλικό σύλλογο να δίνει τα χέρια για μία μεταγραφή που θα αγγίξει τα 60 εκατομμύρια.

Ο Αμαντού Ονάνα θα πρέπει να θεωρείται από εδώ και στο εξής ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα, η οποία συμφώνησε με την Έβερτον για την απόκτηση του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ονάνα θα φορέσει τη φανέλα της Άστον Βίλα, ολοκληρώνοντας μία μεταγραφή, η οποία θα κοστίσει 58 εκατομμύρια, ενώ επίσης προβλέπεται να υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης για τα "Ζαχαρωτά".

Ο 22χρονος έδωσε τα χέρια με την Βίλα και αναμένεται να περάσει την επόμενη εβδομάδα από εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο 5 ετών με την ομάδα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ