PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Ο Έμερι υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο

Ο Ουνάι Έμερι στο ματς της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ
Ο Ουνάι Έμερι στο ματς της Άστον Βίλα με την Άρσεναλ © 2024 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Ουνάι Έμερι οδήγησε την Άστον Βίλα στην κατάκτηση της 4ης θέσης στην Premier League και στην έξοδο στο νέο Champions League, γεγονός που οδήγησε τους "βίλανς" να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Ισπανό μέχρι το 2029.

Η Άστον Βίλα πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις την τελευταία διετία, από τότε που εμπιστεύτηκε τον Ουνάι Έμερι για τον πάγκο της, και η συγκεκριμένη συνεργασία θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμη.

Τουλάχιστον για μία πενταετία, με τους "βίλανς" να έρχονται σε συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή και να κάνουν γνωστό την Δευτέρα (27/05) πως υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μαζί του που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2029.

"Χτίζουμε κάτι ξεχωριστό εδώ στην Άστον Βίλα με τον Ουνάι στον πυρήνα και είμαστε χαρούμενοι που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το 2029.

Καθώς κινούμαστε προς την ιστορική 150η χρονιά μας, υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη να περιμένουμε με τον Ουνάι στο τιμόνι", τόνισε ο πρόεδρος Νασέφ Σαγίρις, με τον Έμερι από την πλευρά του να δηλώνει:

"Είμαι χαρούμενος που κάνω αυτό το βήμα και παίρνω την ευθύνη να ηγηθώ αυτού του συλλόγου. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τους ίδιους στόχους με τους ανθρώπους της ομάδας.

Υπάρχει σπουδαία χημεία στην Άστον Βίλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να συνεχίσουμε το ταξίδι χωρίς όρια στα όνειρά μας".

Σημειώνεται πως ο Έμερι ανέλαβε την ομάδα τον Οκτώβριο του 2022 όταν εκείνη ήταν στην 17η θέση της βαθμολογίας και την οδήγησε στην 7η θέση, επαναφέροντάς την στην Ευρώπη μετά από 13 χρόνια, ενώ φέτος οι "βίλανς" τερμάτισαν 4οι στην Premier League και πήραν για πρώτη φορά το εισιτήριο για το Champions League, φτάνοντας παράλληλα ως τα ημιτελικά του Conference League όπου αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ