ΑΓΓΛΙΑ

"Ασβοί" το νέο παρατσούκλι της Πόρτσμουθ;

"Ασβοί" το νέο παρατσούκλι της Πόρτσμουθ;
Πόρτσμουθ-ασβοί

Η Πόρτσμουθ είναι αναγκασμένη να μοιράζεται το νέο μεγαλύτερο προπονητικό της κέντρο με... ασβούς!

Μπορεί το συγκεκριμένο σενάριο να φαντάζει αρχικά ως επιστημονικής φαντασίας, όμως ίσως και να μην είναι αν διαβάσετε την παρακάτω είδηση, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα (18/7) σε αγγλική ιστοσελίδα:
Για πολλά χρόνια, η Πόρτσμουθ χρησιμοποιούσε ένα προπονητικό κέντρο αρκετά μικρό στην περιοχή Ίστλεϊ, όμως τώρα κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια για να μετακινηθούν σε μία έκταση που είναι στο Χάμπσαϊρ, με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση που θα χρησιμοποιήσουν για προπονήσεις να είναι 10 φορές μεγαλύτερη σε σύγκριση με την προηγούμενη!

Το εντυπωσιακό όμως στο συγκεκριμένο γεγονός που αφορά τον αγγλικό σύλλογο είναι πως πήρε την άδεια υπό έναν αυστηρό όρο: αυτός είναι ο σύλλογος να προστατεύει τα διάφορα ζώα που υπάρχουν στην περιοχή, με την πλειονότητα από αυτά να είναι... ασβοί.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μάλιστα βρίσκει την ευκαιρία να αστειευτεί με το όλο σκηνικό, αναφέροντας πως αν δει κανείς τον Πίτερ Κράουτς κάποιο βράδυ στην περιοχή του Χάμπσαϊρ, ψάχνοντας με φακό για αλεπούδες, ασβούς και μεγάλα σκυλιά, δεν θα πρέπει να ανησυχεί.

Απλούστατα η Πόρτσμουθ θα πραγματοποιεί εκεί τις προπονήσεις της, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ζώα της περιοχής, κατά προτίμηση ασβούς...






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ