ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Είχαμε δύναμη ψυχής"

Αθανασιάδης: "Είχαμε δύναμη ψυχής"

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα κόντρα στην Σαχτιόρ ο Στέφανος Αθανασιάδης, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πως η ομάδα από το Καζακστάν δεν έπαιξε ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα είπε: "Ημασταν καλύτεροι και δίκαια νικήσαμε. Είχαμε δύναμη ψυχής και γυρίσαμε το παιχνίδι Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Η έλλειψη των φιλάθλων μας ήταν ένα πρόβλημα, αλλά και ο αντίπαλος δεν ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό μας δυσκόλεψε".

Για το ματς με την Αλκμααρ: "Θα ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, θα δούμε το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με την Αλκμααρ".

Για τη συνέχεια: "Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας μπορούμε να φτάσουμε ψηλά".

Tζιόλης: "Νίκη με την Αλκμααρ..."

O Aλέξανδρος Τζιόλης τόνισε: "Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ψηλή ομάδα και δυνατή. Μπήκαμε νωχελικά στο ματς και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Παλέψαμε, πιέσαμε ψηλά ρισκάραμε και τελικά πήραμε τη νίκη.

Πάντα είναι δύσκολα να παίζεις χωρίς κόσμο και ειδικά όταν είσαι πίσω στο σκορ, θέλει ψυχικά αποθέματα για να κερδίσεις. Θέλαμε πάρα πολύ την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για φέτος. Πρώτος στόχος μας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η πρόκριση από τον όμιλο και βλέπουμε. Πάμε Ολλανδία με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στη Αλκμααρ".

Νίνης: "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη"

O Σωτήρης Νίνης, τόνισε: "Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και ότι πετύχαμε την ανατροπή αφού βρεθήκαμε με τη πλάτη στο τοίχο. Όταν βρεθήκαμε πίσω το σκορ έπρεπε να παίξουμε με την μπάλα και χωρίς βιαστικές μεταβιβάσεις.

Έπρεπε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα όσο γίνεται στα πόδια μας. Μπορούσαμε και καλύτερα αλλά το κάναμε ως έναν βαθμό. Ανεξαρτήτου ομάδας κάθε Ελληνική ομάδα πρέπει να κυνηγάει οποιανδήποτε ευρωπαϊκή διάκριση γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς και για την Ελλάδα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λιγκ".

Χακόμπο: "Βάζουν επτά παίκτες στην άμυνα"

Πως σχολίασε την αγωνιστική παρουσία της Σαχτιόρ ο Σανθ Χακόμπο. Τι είπε για το πέναλτι που κέρδισαν οι Καζάκοι, αλλά και για το ματς με τον Πλατανιά.

Αρχικά, ο Χακόμπο αναφέρθηκε στο ματς με τη Σαχτιόρ: "Αυτές οι ομάδες δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Βάζουν επτά παίκτες στην άμυνα και προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι κερδίσαμε και αυτό μετράει". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πέναλτι που κέρδισε η Σαχτιόρ: "Δε νομίζω ότι ήταν πέναλτι, αλλά το έδωσε ο διαιτητής, οπότε δεν αλλάζει κάτι". τέλος, μίλησε για το ερχόμενο ματς με τον Πλατανιά: "Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας και αυτό μας ενδιαφέρει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ