ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης:"Η πρόκληση φέρνει αντίδραση"

Αθανασιάδης:"Η πρόκληση φέρνει αντίδραση"
κοντης αθανασιαδης

"Η πρόκληση φέρνει αντίδραση", είπε ο πρόεδρος του Άρη Θανάσης Αθανασιάδης σε ραδιοφωνικό σταθμό

" Είναι φυσικά κάποια γεγονότα κατακριτέα. Καλό είναι να αποφεύγονται. Όσοι είναι παράγοντες ομάδων είναι καλό να προσπαθούν όλοι να γίνονται οι αγώνες σε αθλητικά πλαίσια", είπε στον NovaSportfm 94.6 και συνέχισε.

Για την απαγόρευση οπαδών είπε:

" Πέστε μου πως είναι δυνατόν να απαγορευθεί μια μεμονομένη μετακίνηση ανθρώπων και ειδικά μια αργία. Δεν είναι δυνατό. Υπάρχει όμως, και το θέμα της εισόδου των ατόμων στο γήπεδο, το οποίο είναι καθαρά θέμα αστυνομίας: να επιτρέψει σε κάποιον ή όχι να περάσει στο γήπεδο.

Η αστυνομία χθες, δεν ήταν απούσα. Υπήρχαν διμοιρίες, η ανοχή των οποίων, όμως, άφησαν τους οπαδούς να πάνε σε συγκεκριμένη κερκίδα. Και από την στιγμή που υπάρχει πρόκληση, τότε θα υπάρχει και αντίδραση".

Για το αν συμμετείχαν φίλοι του ΠΑΟΚ στα επεισόδια είπε:

" Η εικόνα που έχω διαμορφώσει είναι η εξής: Υπήρχε μια ομάδα ατόμων από την απέναντι κερκίδα με στόχο και διάθεση να κάνει επεισόδια. Εγώ διακριτικά δεν μπόρεσα να δω από τόσο μακριά. Αλλά είδα κρανιοφόρους στο γήπεδο και άλλα άτομα. Ένα κράνος μοτοσυκλέτας, που φέρει άτομο στην κερκίδα είναι χαρακτηριστικό. Μπορεί κάποιος να το διακρίνει και να καταλάβει".

Για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε:

" Ήταν μα παρότρυνση μου προς τους παίκτες σε μια ομιλία μας. Ήταν μια στιγμή που ήθελα και να τους επιβραβεύσω για την προσπάθειά τους".

Για τα πλέι οφ είπε:

" Θα κριθεί εκείνη την στιγμή. Τώρα βρισκόμαστε κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος. Στα πλέι-οφ η διαφορά είναι πλεονέκτημα, αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει η κατάσταση των ομάδων και θεωρώ ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε".

Για τον σχεδιασμό της νεα σεζόν τόνισε:

" Πιστεύω ότι έχοντας –ήδη- γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και έχοντας –ήδη- προχωρήσει ένα σημείο του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν, θεωρώ ότι μπορούν να έχουν και άλλες μεγάλες επιτυχίες".





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ