ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης: "Nα κάνουμε περήφανο τον κόσμο"

Αθανασιάδης: "Nα κάνουμε περήφανο τον κόσμο"
αθανασιαδης

Ο Αθανασιάδης μίλησε για τις πρώτες μέρες στην προεδρία, τις μεταγραφές, ενώ ζήτησε στήριξη από τον κόσμο

O Αθανάσιος Αθανασιάδης μιλώντας στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" υπογράμμισε πως υπάρχει χημεία στη νέα διοίκηση, ζήτησε την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου, επανέλαβε τον στόχο του να είναι ο Άρης καθαρός από χρέη, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της νέας διοίκησης να κάνουν περήφανους τους φίλους των "κιτρίνων".
"Υπήρχε χημεία"


Για τις πρώτες μέρες του στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 ανέφερε: "Υπήρχε χημεία, επικοινωνία, συνεννόηση από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε από την πρώτη στιγμή που θα αναλαμβάναμε διοίκηση. Προσπαθούμε το μεταβατικό στάδιο να είναι όσο πιο εύκολο γίνεται.

Η δυσκολία έχει να κάνει με τον εγκλιματισμό και με την στοχοποίηση των προβλημάτων που υπήρχαν. Το πρώτο μας μέλημα είναι η οικονομική βάση που θα έχει η ομάδα, καθώς πρέπει να σχεδιαστεί η επόμενη χρονιά που έρχεται τόσο στο μεταγραφικό κομμάτι και γενικότερα στις υποχρεώσεις που θα έχει η ΠΑΕ"

.

"Καθαρή από χρέη"


Αναφέρθηκε και στα οικονομικά θέματα, λέγοντας: "Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα στηρίζεται πάνω απ’ όλα σε υγιείς οικονομικές βάσεις. Η πλήρης αποτίμηση δεν είναι έτοιμη ακόμα. Δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα το πλαφόν των εσόδων και τα έξοδα είναι δεδομένα.

Πρέπει να κοιτάξουμε το ύψος των εσόδων και τότε θα είμαστε σε θέση να πούμε ακριβή νούμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε αβίαστα κάποιο συμπέρασμα. Πάντως, εδώ και αρκετό διάστημα έχουμε μπει στη φάση της αποπληρωμής. Θέλουμε στη νέα χρονιά η ομάδα να είναι καθαρή από χρέη"

.

Για τις μεταγραφές που έγιναν και αυτές που θα ακολουθήσουν, τόνισε: " Είναι ένα θέμα που πρέπει να το χειριστούμε με τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ανταποκριθούμε οικονομικά και αγωνιστικά. Αν απαιτηθεί οικονομική ενίσχυση τότε θα προκύψει εκ των έσω. Πρώτη προϋπόθεση είναι οι παίκτες που θα έρθουν να προσδώσουν αγωνιστική ισχύ και από κει και πέρα θεμιτό είναι η εμπορική τους αξία να είναι τέτοια που θα φέρει και αντισταθμιστικά οφέλη στην ΠΑΕ".

"Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο"

Η νεο εκλεγείσα διοίκηση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, αναμένει τη βοήθεια του κόσμου τονίζοντας: " Η αγάπη του κόσμου αποτυπώνεται καθημερινά, καθώς όσοι έχουν ήδη διαρκείας το ανανεώνουν, ενώ υπάρχει και κόσμος που παίρνει για πρώτη φορά. Για να πετύχει μια προσπάθεια χρειάζεται η σύμπραξη όλων των δυνάμεων. Αυτό το είχαμε πει εξ’ αρχής. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας περήφανο για την συμμετοχή του".

"Ηθική ικανοποίηση με Γκρασιάν"

Για την απόκτηση του Γκρασιάν και τις επόμενες κινήσεις, τόνισε χαρακτηριστικά: "Οπωσδήποτε είναι μία ηθική ικανοποίηση και στιγμιαία υπήρξε μεγάλη χαρά. Το αν θα χαρούμε ακόμα περισσότερο με την συγκεκριμένη κίνηση αυτό θα φανεί στη διάρκεια του χρόνου. Όταν στη γενική συνέλευση κάναμε λόγο για κάποιους ποδοσφαιριστές, δεν ήταν ανακοίνωση συμβολαίων. Ήταν ένα στίγμα για το που θα κινηθούμε στη μεταγραφική περίοδο. Καθημερινά εξετάζονται όλα τα δεδομένα για την απόκτηση παικτών και προσπαθούμε να γίνεται η καλύτερη δυνατή επιλογή".

"Συσπείρωση του κόσμου"


Τέλος έστειλε και το μήνυμα του προς τον κόσμο των "κιτρίνων" λέγοντας: " Θέλουμε ο κόσμος να συσπειρωθεί όσο περισσότερο γίνεται, να υπάρχει σωστή συμμετοχή στα δρώμενα και να υπάρχει καλοπροαίρετη κριτική. Θέλουμε η επόμενη χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες. Η μόνη μας σκέψη είναι η προάσπιση των συμφερόντων του Άρη".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ