ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης:"Ο Κούπερ ενθουσιάστηκε με το πλάνο μας"

Αθανασιάδης:"Ο Κούπερ ενθουσιάστηκε με το πλάνο μας"
Αθανασιάδης

Ο πρόεδρος του Άρη μίλησε για την απομάκρυνση Μαζίνιο και την πρόσληψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη δήλωσε στον Sport Fm:
Για την απομάκρυνση του Ιομάρ Μαζίνιο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας:


"Είναι πολλά επιμέρους θέματα που δεν αφορούν τον κόσμο για να τα κάνουμε γνωστά. Η κατάσταση δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει το συμφέρον του Άρη και για αυτό λύσαμε τη συνεργασία μας με τον κ. Μαζίνιο. Κρίναμε στο σύνολο ότι στην παρούσα χρονική στιγμή και για το καλό της ομάδας έπρεπε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Κρίναμε ότι η πορεία της ομάδας έπρεπε να εξυπηρετηθεί με έναν διαφορετικό τρόπο".

Για την πρόσληψη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ:

"Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κούπερ ενθουσιάστηκε με το πλάνο μας και την πορεία που θέλουμε να έχουμε στο παρόν και στο μέλλον. Έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Άρη, συμφώνησε να έρθει. Μία επικοινωνία υπήρχε και πριν το ματς με το Αλκαζάρ, αλλά η συμφωνία με τον κ. Κούπερ επήλθε μετά τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Μαζίνιο".

Για τη συνεργασία των Θεσσαλονικέων με τον Αργεντινό προπονητή:

"Θα κριθεί μετά τη λήξη της σεζόν η συνεργασία μας. Τα υπόλοιπα θέματα θα τα συζητήσουμε όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη (σ.σ.: την Πέμπτη). Δεν έχει υπάρξει κατ’ ιδίαν επαφή. Περιμένουμε να περάσει τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν στις προηγούμενες ομάδες του. Την ανταγωνιστικότητα που είχαν οι ομάδες του. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά αυτό το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο η άφιξη τέτοιων ονομάτων στην Ελλάδα, αλλά η “επένδυση” θα κριθεί από τα αποτελέσματα που θα έχει η ομάδα".














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ