ΑΡΗΣ

Αθανασιάδης: "Στο τέλος θα πετύχουμε"

Αθανασιάδης: "Στο τέλος θα πετύχουμε"
INTIME SPORTS

Στα αποδυτήρια της Τούμπας βρέθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης. Δείτε τι είπε.

Συγχαρητήρια μοίρασε μετά το τέλος του χθεσινού (19/2) ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, σε όλους στις τάξεις της ομάδας.

Μπορεί το σύνολο του Μανουέλ Μασάδο να μην έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο της Τούμπας με το τελικό 0-0 ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και άπαντες στις τάξεις της διοίκησης έμειναν ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρακολούθησαν και την προσπάθεια.

"Κάνατε μεγάλη προσπάθεια, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα μπορούσατε να κερδίσετε. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας. Αξίζουν σε όλους σας συγχαρητήρια", ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

Κι αν η εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα πρόκειται μεθαύριο να φέρει εξέλιξη με αποκάλυψη του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Άρης μεθαύριο στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχσης Φίλων Άρη.

Ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ γνωρίζει πως μέχρι το τέλος του μήνα καλείται να φανεί συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει πριν από δύο εβδομάδες στους ποδοσφαιριστές της ομάδας έναρξης της αποπληρωμής τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ