FOOTBALL ANALYSIS

Athens Kallithea: Ο φανταστικός Ντεμέτριους εντυπωσίασε στην τεράστια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Ντεμέτριους στο Ολυμπιακός - Athens Kallithea
Ο Ντεμέτριους στο Ολυμπιακός - Athens Kallithea EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντεμέτριους ήταν φανταστικός στην ισοπαλία της Athens Kallithea με τον Παναθηναϊκό (2-2), πραγματοποιώντας μία τεράστια εμφάνιση.

Η Athens Kallithea ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Για 90 λεπτά είχε στα... σχοινιά τον Παναθηναϊκό και εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση από τον Τετέ στο 90+2' για το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι νεοφώτιστοι ήταν καταιγιστικοί. Τελείωσαν το παιχνίδι με 26 τελικές και 3.6xG. Έπαιζαν σ' έναν ρυθμό, που πολλές ομάδες της Stoiximan Super League θα ζήλευαν και πίεσαν στα όρια το τριφύλλι.

Οι τελικές και τα xGoals στο Athens Kallithea - Ολυμπιακός
Οι τελικές και τα xGoals στο Athens Kallithea - Ολυμπιακός

Άπαντες οι παίκτες της Athens Kallithea έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Από τον Τιερί Μουτίνιο του ενός γκολ και της μίας ασίστ, μέχρι τον πανύψηλο φορ, Ρόμπερτς Ουλντρίκις, ο οποίος ήταν πονοκέφαλος για την πράσινη άμυνα.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισε ήταν ο Ντεμέτριους. Ο 25χρονος αριστερός εξτρέμ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2022 έκανε μία τεράστια εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ήταν εκείνος που με μία υπέροχη διαγώνια μεταβίβαση βρήκε τον Μουτίνιο, ο οποίος προ κενής εστίας στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού. Ωστόσο δεν ήταν μονάχα η ασίστ του.

Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ντεμέτριους στο Athens Kallithea - Παναθηναϊκός
Οι ενέργειες και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ντεμέτριους στο Athens Kallithea - Παναθηναϊκός

Ο Ντεμέτριους όργωσε την αριστερή πλευρά, σχεδόν σε όλο το μήκος της. Στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 48 ενέργειες με την μπάλα, ενώ οι έξι ήταν στην αντίπαλη περιοχή, κορυφαία επίδοση μαζί με Ουλντρίκις, Μουτίνιο, αλλά και τον Τετέ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν και ο κορυφαίος ντριμπλέρ με τέσσερις πετυχημένες στις πέντε που δοκίμασε.

Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ντεμέτριους στο Athens Kallithea - Παναθηναϊκός
Οι μεταβιβάσεις και οι κορυφαίες επιδόσεις του Ντεμέτριους στο Athens Kallithea - Παναθηναϊκός

Μάλιστα, ο Ντεμέτριους ήταν και από τους κορυφαίους δημιουργούς της Athens Kallithea. Είχε συνολικά τέσσερις key passes, δηλαδή πάσες που οδήγησαν σε ευκαιρία και ήταν πρώτος σε αυτή την κατηγορία μαζί με τους Ματίγια και Μουτίνιο.

Συνολικά, είχε 24 πετυχημένες στις 27 πάσες που δοκίμασε, είχε 18/20 πάσες πάνω από την σέντρα, ενώ ήταν και εκ των κορυφαίων στις πάσες στην επίθεση με 14/16.

Αυτή ήταν μόλις η τρίτη εμφάνιση του Ντεμέτριους στη Stoiximan Super League, ωστόσο έχει καταφέρει να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

TAGS FOOTBALL ANALYSIS ATHENS KALLITHEA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ